Gelinim Mutfakta vişneli bisküvi tatlısı tarifi, malzemeleri ve yapılışı

Gelinim Mutfakta vişneli bisküvi tatlısı tarifi, malzemeleri ve yapılışı
Gelinim Mutfakta'nın 500. bölümünde haftanın tatlısı belli oldu. Gelinler finalde vişneli bisküvi tatlısı hazırlayacak ve ardından alacakları puanlarla birinci belirlenecek. Gelinim Mutfakta vişneli bisküvili tatlı tarifi, malzemeleri ve yapılışı haberimizde yer alıyor.

Gelinim Mutfakta Vişneli Bisküvi Tatlısı 10 Nisan 2020 Cuma günü bu haftanın final bölümünde finale yakışır bir lezzet ile karşımıza çıkman yarışma programında gelinler bu tatlıyı yapacaklar. Türkiye'nin en lezzet dolu yarışmalarından Gelinim Mutfakta'da bugün tatlı günü. Gelinler dün yaptıkları ketojenik ekmekten sonra bugün vişneli bisküvi tatlısı için kolları sıvayacak. Ardından da kaynanalar puanalrını vererek haftanın kaderini belirleyecek. Ev kadınları da kendielri yapmak üzere araştırmalara başladı. Gelinim Mutfakta vişneli bisküvili tatlı tarifi, malzemeleri ve yapılışı haberimizin detaylarında.

 

Vişneli Bisküvi Tatlısı malzemeleri

  • 1 litre süt
  • 1 litre vişne suyu
  • 2 paket muzlu puding
  • 2 paket vanilyalı puding
  • 18 tane petibör bisküvi



Gelinim Mutfakta vişneli bisküvi tatlısı tarifi, malzemeleri ve yapılışı
 

Vişneli Bisküvi Tatlısı tarifi

Bir paket sütle muzlu pudingi pişiriyoruz, borcama döküp üzerine petibör bisküvi diziyoruz. Bir paket vişne suyu ve vanilyalı pudingi pişirdikten sonra dizdiğimiz bisküvilerin üzerine döküyoruz. Biraz soğuduktan sonra buzdolabında 3- 4 saat kadar bekletip servis yapabiliriz. Afiyet olsun.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.