Gökberk Demirci (Emir) Yemin ile ününe ün katıyor! Herkes onu konuşuyor

Gökberk Demirci (Emir) Yemin ile ününe ün katıyor! Herkes onu konuşuyor
Hafta içi akşamlarında yayınlanan Yemin dizisinin Emir'i Gökberk Demirci her geçen gün adını daha fazla kişiye duyurmayı başarıyor. Genç oyuncunun başarısı giderek katlanıyor. Ancak Demirci her şeye rağmen gizemli kişi olmaya devam etmek istiyor.

Geçen yıl başladığı yayın hayatında yakaladığı başarıyla günlük dizilere fark atan ve prime time kuşağına kafa tutan Yemin'de nefes kesen heyecan devam ediyor. Dizide Emir rolünü canlandıran Gökberk Demirci de son dönemin en gözde oyuncularından biri haline geldi. Genç oyuncu da tıpkı rol arkadaşı Özge Yağız gibi adından söz ettirmeyi sürdürüyor.

Yapımcılığını Karamel Yapım'ın üstlendiği YemiN'in reyting başarısı dilden dile yayınlanıyor. Birbirine aşık iki gencin hayatını konu alan dizide baş rol karakterlerini Gökberk Demirci ve Özge Yağız paylaşıyor. Yeni Türkan Şoray olarak anılan Türkan Şoray'ın yanısıra yakışıklılığı ile de genç kızları peşinden koşturan Gökberk Demirci de her geçen gün yıldızını parlatıyor.

yemin emir

Gizemli kalmaya devam
Televizyon ekranlarında devam eden yapımlar içinde başrol oyuncusu en çok merak edilen “Yemin” dizisinin başrolü Gökberk Demirci, gizemli olmayı ve işiyle gündemde olmayı tercih ettiğini ifade etti. Yakışıklılığı yanında oyunculuğuyla da dikkatleri üzerine çeken Gökberk Demirci, “Hayatı abartısız gerektiği gibi yaşamayı seven biriyim, Yemin isimli dizi film benim için önemli bir çıkış oldu. Bu başarının arkasını getireceğim, ekranlardaki başarımızın en büyük sebebi izleyenlere saygımız büyük ve onun için yılmadan ekipçe çalışıyor, semeresini de görüyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.