Gönül Dağı 23. bölüm Youtube tek parça izle - Gönül Dağı 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Gönül Dağı 23. bölüm Youtube tek parça izle - Gönül Dağı 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezlerinden biri olmayı başaran ve reyting zirvesine oynayan Gönül Dağı'nda yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Oyuncu kadrosu ve senaryosuyla adından söz ettirmeyi başaran yapımda neler yaşanacağı merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Gönül Dağı 23. bölüm Youtube tek parça izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Köprü Film tarafından, yapımcılığını Ferhat Eşsiz'in yaptığı TRT 1'de yayımlanan aile ve aşk türündeki Türk televizyon dizisi Gönül Dağı, 12 Aralık 2020'den bu yana yayınlanmaya devam ediyor. Kısa sürede elde ettiği başarıyla hafta sonlarında en çok izlenen diziler arasında yer alan yapımın bugün yeni bölümü ekranlarda izleyicisinin karşısına çıktı. Berk Atan ve Gülsim Ali'nin baş rollerinde oynadığı Gönül Dağı'nın bugünkü bölümünde neler yaşanacağı merak konusuydu ve ilgiyle de öğrenilmek isteniyordu. Gönül Dağı 23. bölüm Youtube tek parça izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Gönül Dağı 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Gönül Dağı 23. bölüm özeti

Taner, Halime'nin Dilek konusunda rızasını beklemektedir. Diğer tarafta ise Dilek, Gülsüm'e her şeyi anlatmış, Gülsüm de bu evliliğe onay vermiştir. Taner bunu duyunca ne yapacağını bilemez. Dilek'ten annesinin rıza göstermediğini gizler ve bir çözüm arayışına girer. Tek çözüm Halime'nin fikrini değiştirip rıza göstermesidir. Taner için umutların tükendiği bir yerde Halime'nin vereceği karar ne olacaktır?
 
Öte yandan Selami, Keriman'ın kalbini kırdığını öğrendiğinde iş işten geçmiştir. Keriman'ı istemeye geleceklerdir. Selami, Keriman'ı vazgeçirmeye çalışsa da başarılı olamaz. Selami her şeyden vazgeçtiği sırada yardımına amcaoğulları koşar. Plana göre Selami ve amcaoğulları isteme sırasında Keriman'ı kaçıracaklardır. Selami ile Keriman kavuşabilecek midir?
 
Sefer, Fikret'in velayet davası açtığını öğrenince, Zahide'yle nasıl bir karar alacaklardır? Kızı Fadime'nin döndüğünü öğrenen Dişçi Musa ne yapacaktır?



ecem sena bayır


 

Gönül Dağı 23. bölüm Youtube full tek parça HD izle

Cumartesi günlerinin zirve adaylarından biri olan Gönül Dağı 23. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Gönül Dağı 23. bölümünü TRT 1 .com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.



ÖZLEM CONKER


 

Gönül Dağı 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

TRT 1 'in fenomen dizisi Gönül Dağı 24. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa TRT 1 .com.tr ve TRT 1 Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.