Gönül Dağı 24. bölüm Youtube tek parça izle - Gönül Dağı 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Gönül Dağı 24. bölüm Youtube tek parça izle - Gönül Dağı 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
TRT 1'in bu sezon adından en çok söz ettiren yapımlarından biri olan Gönül Dağı'nda yeni bir hafta daha başlıyor. Hayata dokunan senaryosunun yanısıra oyuncuların canlandırdığı karakterlerin de benimsenmesi yapımı her geçen gün daha da fazla izlettiriyor. Reyting sıralamasında ilk sıraya oturan dizide neler yaşanacağı merak konusu. Gönül Dağı 24. bölüm Youtube tek parça izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Köprü Film tarafından, yapımcılığını Ferhat Eşsiz'in yaptığı TRT 1'de yayımlanan aile ve aşk türündeki Türk televizyon dizisi Gönül Dağı, 12 Aralık 2020'den bu yana yayınlanmaya devam ediyor. Kısa sürede elde ettiği başarıyla hafta sonlarında en çok izlenen diziler arasında yer alan yapımın bugün yeni bölümü ekranlarda izleyicisinin karşısına çıktı. Berk Atan ve Gülsim Ali'nin baş rollerinde oynadığı Gönül Dağı'nın bugünkü bölümünde neler yaşanacağı merak konusuydu ve ilgiyle de öğrenilmek isteniyordu. Gönül Dağı 24. bölüm Youtube tek parça izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Gönül Dağı 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Gönül Dağı 24. bölüm özeti

Taner ve amcaoğulları, rehin tutuldukları yerden kurtulmanın yolunu ararken, öte tarafta hem Dilek'in hem de amcaoğullarının ailesi telaşlanır. Zamanın iyice daraldığı yerde amcaoğullarına kim yardım edecek? Taner ve Dilek’in söz kesme merasimi yapılabilecek mi? Fikret'in açtığı velayet davasının ilk mahkemesi yapılır. Sefer ve Zahide'nin beraber gittikleri mahkemede herkesi şaşırtacak olan gelişme ne olacak? Gedelli'ye Ramazan ayı tüm coşkusuyla gelir… Ramazan şenliklerinin ihalesini alan Muammer ve Hüseyin işin içinden çıkamayınca organizasyon amcaoğullarına kalır. Böylelikle kasabada şenlik başlar.



ecem sena bayır


 

Gönül Dağı 24. bölüm Youtube full tek parça HD izle

Cumartesi günlerinin zirve adaylarından biri olan Gönül Dağı 24. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Gönül Dağı 24. bölümünü TRT 1 .com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.



ÖZLEM CONKER


 

Gönül Dağı 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

TRT 1 'in fenomen dizisi Gönül Dağı 25. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa TRT 1 .com.tr ve TRT 1 Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.