Güldür Güldür Show 194. bölüm izle - 13 Nisan Cumartesi Show TV

Güldür Güldür Show 194. bölüm izle - 13 Nisan Cumartesi Show TV
Show TV'nin kahkaha tufanı tiyatro gösterisi Güldür Güldür Show 13 Nisan Cumartesi 194. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için de tekrar ve Youtube izleme alternatifleri mevcut.

BKM Mutfak'ın en çok rağbet gören oyunlarından biri olan Güldür Güldür Show yeni bölümüyle Show TV ekranlarındaki yerini alacak. Başarılı oyuncu kadrosu, güldüren skeçleri ve mesaj veren oyunlarıyla her hafta cumartesi günü televizyona taşınan Güldür Güldür Show bir kez daha reyting zirvesinde de önemli bir sıralama yer almaya çalışacak. İşte Güldür Güldür 13 Nisan Cumartesi izle imkanları haberimizde.
 


Güldür Show Güldür 194. bölüm - 13 Nisan Cumartesi izle

Show TV Cumartesi yayın akışı içerisinde en çok izlenme oranı yakalaması muhtemel yayın olan Güldür Güldür Show'u televizyonlarınızdan izleyebilirsiniz. Ayrıca internette dijital platformlarda seyredebilirsiniz. Tekrar izlemek isteyen seyirciler ise Youtube'da Güldür Güldür Show kanalından erişim sağlayarak izleyebilirler.

güldür güldür show

 

Güldür Güldür Show oyuncu kadrosu - Oyuncular kim?

Her bölümünde büyük eğlence sunan Güldür Güldür Show'un oyuncu kadrosunda Açelya Topaloğlu, Ali Sunal, Alper Kul, Aycan Koptur, Aziz Aslan, Berkay Tulumbacı, Burak Topaloğlu, Doğa Rutkay, Ecem Erkek, Emre Altuğ, Evrim Akın, Mahir İpek, Meltem Yılmazkaya, Onur Atilla, Onur Buldu, Özgün Aydın, Simge Günsan, Sinan Çalışkanoğlu, Uğur Bilgin ve Ünal Yeter bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.