Güldür Güldür Show 222. bölüm 24 Ocak Cuma | Tek parça, full, HD ve Youtube izle

Güldür Güldür Show 222. bölüm 24 Ocak Cuma | Tek parça, full, HD ve Youtube izle
SHOW TV'nin kahkaha tufanı oyunu Güldür Güldür Show 24 Ocak Cuma günü 222. bölümü ile ekranlarda. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için tek parça, full, HD ve Youtube izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Ünlü oyuncu Ali Sunal'ın önderliğinde oluşturulan kadrosuyla yıllardır izleyenleri gülmekten kırıp geçiren Güldür Güldür Show, bir kez daha ekranlardaki yerini alıyor. Yeni sezona bomba gibi başlayan ve iki sezon sonra Aylin Kontente'nin dönmesiyle de güç kazanan ekibin yeni skeçleri de merakla bekleniyor. SHOW TV yayın akışı içerisinde bulunan Güldür Güldür Show'un 22. bölüm izle seçenekleriyle siz değerli okuyucularımız için hazırladık. İşte detaylar...

Türkiye gerçeklerini ele alan ve günlük yaşamdan kesitler sunan Güldür Güldür Show bu hafta da dopdolu. Birbirinden komik sahneleri ve skeçleriyle SHOW TV'de yayınlanacak olan 22. bölümün tanıtımı da Youtube üzerinden izlenebiliyor. Cuma akşamınızı çok daha keyifli hale getirmek istiyorsanız ekran başına geçin ve usta oyuncuların performanslarını kaçırmayın.



Güldür Show Güldür 222. bölüm Cuma izle

Show TV Cuma yayın akışı içerisinde en çok izlenme oranı yakalaması muhtemel yayın olan Güldür Güldür Show'u televizyonlarınızdan izleyebilirsiniz. Ayrıca internette dijital platformlarda seyredebilirsiniz. Tekrar izlemek isteyen seyirciler ise Youtube'da Güldür Güldür Show kanalından erişim sağlayarak izleyebilirler.

meltem yılmazkaya

güldür güldür show açelya topaloğlu fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.