Güleser Cengiz cinayetinde flaş gelişme!

Güleser Cengiz cinayetinde flaş gelişme!
ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında işlenmeye başlanan Güleser Cengiz'in cinayetinde flaş gelişmeler yaşanıyor. Aile bireyleri ve komşularının da dahil olduğu olaydaki detaylar haberimizde yer alıyor.

Güleser Cengiz sahip olduğu maddiyat sebebiyle mi öldürüldü? Güleser Cengiz'i Hüseyin Çorlu my öldürdü? gibi sorular sorulmaya devam ediliyor. Abisinin eşinin de olay içinde bulunduğu Güleser Cengiz'in arsa ile daire gibi mülklerin yer aldığı birkaç yer için yapılan devirin tarihi ise dikkat çekici.

Güleser Cengiz hastaneye götürülüyor. Doktor; "10 gün evde yatsın, daha sonra gelin ona göre rapor yazarım" diye gün veriyor. 10 günlük süreçte bu devirler gerçekleşiyor. Ardından da Güleser Cengiz önce kayboluyor sonra da telle boğularak öldürüldü.

Fethiye Özer; 'Hüseyin'e ver dedim yerleri. Güvendim ona. Bütün mal varlığını verdi. Elif görümcemin malı da bana geçmiş. O arada o da kaynamış' ifadelerini kullandı. Bu sözler stüdyoda gülerek karşılandı ve tapuda böyle bir hata olmayacağı belirtildi.

Güleser Cengiz'in birlikte yaşadığı Sercail Bey'in oğlu Adem Yıldız da kendisini dövmekle iddia edip şikayette bulunduğu üvey annesi için 'Böyle bir şey yok. Ona iyilikten başka bir şey yapmadım' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.