Gürsel Selam'ın kaçırılmasında son dakika! Gülseren Hanım'ın iddiası şoke etti

Gürsel Selam'ın kaçırılmasında son dakika! Gülseren Hanım'ın iddiası şoke etti
Müge Anlı'nın sunduğu Tatlı Sert programının 1 Kasım Perşembe günü ekranlara gelen bölümünde Gürsel Selam ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Halası Gülseren Hanım öne sürdüğü detaylarla şok etkisi yarattı.

Türkiye Gürsel Selam'ın bulunması sonrasında kimin suçlu olduğu konusunda araştırmalar devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert'in son bölümünde yengesi Gülseren Hanım da tartışmalara dahil oldu. Kardeşi Hasan Selam ile birlikte stüdyoya gelen Gülseren Hanım'ın ifade ettiği muska iddiası soğuk duş etkisi yarattı.

Olayın yaşandığı gün Atiye Hanım'ın ferahlık muskası yazdırdığını öne süren Gülseren Hanım kayınpederinin herhangi bir suçu olmadığını ve o anda camide bulunduğunu dile getirdi. Atiye Hanım da bu sözleri yalanladı. Avukat Rahmi Bey de; 'Kusura bakmayın o zaman ben farklı şeyler ararım' dedi.

Gülseren Hanım o an için Atiye Hanım'dan şüphe etmediklerini anlattı.

Bu gelişmeler sonrasında Atiye Hanım'a tepki de gösterildi.

Gürsel: Yoruldum
Gürsel Selam da yaşananlarla ilgili olarak; "21 yıldır peşimdelerdi. Yoksa bulunmazdım. Hayatıma devam etmek istiyorum. İki aile bir çatıda buluşacaksak ben varım. Yok derlerse de kimseyi hayatıma almamak üzere buradan gidiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.