Gürsel Selam'ın kaçırılmasında annesi Atiye gerçeği!

Gürsel Selam'ın kaçırılmasında annesi Atiye gerçeği!
ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Gürsel Selam'ı kim kaçırdı? sorusunun cevabı araştırılmaya devam ederken flaş gelişmeler yaşandı.

2.5 yaşında kaçırıldıktan 21 yıl sonra gerçek ailesine kavuşan Gürsel Selam'ın kaçırılmasıyla ilgili olarak araştırmalarını sürdüren başarılı gazeteci Müge Anlı'nın bugün ekranlara gelen Tatlı Sert programında önemli detaylar işlenmeye devam etti. Bugün oğlu Gürsel'i bulmak için eşiyle muskacıya gittiğini söyleyen Atiye Hanım'ın gerçekleri bildiği ancak korktuğu için konuşmadığı iddia ediliyor.

Muskacının Gürsel için okul yanındaki bir evde bulunduğunu söylediği ve ardından Atiye Hanım ve eşinin Fatma Hanım ve eşinin evine gittiği anlaşıldı. Çift bugün yayına çıktı ve yaşananları anlattı. Fatma Hanım'ın eşi Fikri Altınsöz ifade verdiklerini ve sonrasında serbest kaldığını belirterek, herhangi bir suçu olmadığını dile getirdi.

Atiye Hanım'ın akrabası olarak stüdyoya gelen Behçet Bey'in Almanya'dan itirafçı olarak konuşan Enver Bey ile nasıl bir tanışmışlık ya da ilişkisi bulunduğu merak ediliyor.

Hüseyin Selam; 'Kimse kimseye durduk yere geçmiş olsun yazmaz. Enver beyin yazdığı ezberletilmiş, yönlendirilmiş. Herkesin bildiği şeyler' dedi. Müge Anlı burada konuşmayı kesti, 'Cevap hakkı doğmasın' ifadelerini kullandı. Hüseyin Bey konuşmasında; 'Ne biliyorlarsa söylesinler' dedi.

Müge Anlı: "Tüm mahalle yalan söyleyemez. Herkes sorun yaşandığını biliyor. Enver Bey'in dediği doğru değilse Behçet Bey'in de geçmiş olsun demesinin bir anlamı yok." diyerek tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.