Güz Masalı 14. bölüm özeti ve fragmanı izle - 29 Ağustos Cumartesi

Güz Masalı 14. bölüm özeti ve fragmanı izle - 29 Ağustos Cumartesi
Türkiye'nin Hint dizilerini ekrana getiren dizisi Kanal 7'de yeni bir gün başlıyor ve Güz Masalı akşamında izleyiciler bir kez daha televizyon başına geçiyor. Dizinin 14. bölümü de merakla bekleniyor ve izlenmek isteniyor. Bu sebeple de özet için araştırmalarda bulunuluyor. Güz Masalı 14. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Güz Masalı oldu. Dizi 20.50-21.00'de yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 14. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Güz Masalı 14. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 



Güz Masalı 14. bölüm özeti

Dizinin 14. bölüm özetine göre Virajın Janvi'nin resmini evde yakması ile başlar. Janvi bunu görür ve üzülür. Viraj psikopatı bu bölümde ne yaptıkları belli olmuyor. Viraj Janvi'ye sıcak süt getirir. Janvi kuşkulanır. Viraj bilgisiyardan görüntü izletir. Janvi telaşlanır , Viraj hemen şu verir.  Janvi her seferinde Virajın ona yaptığı kötülükleri hatırlar. Viraj bir kadın tutar, bu kadın Dadi'ye zarar vermek için tutulmuştur. O kadın gelir ve Dadi'ye zehirli bir iğne yapar. Dadi felç olduğu için ise ağzını bile açamaz. Dadi'nin bu Viraj'dan çektikleri nedir böyle, Kadın felç olduğu halde bile isgenceye bile maruz kalıyor. Viraj Janviyi dağlık bir alana gözü kapalı bir şekilde götürmüştür. Hem Dadiyi hemde Janviyi rahat bırakmaz. Viraj gözünü kapalı bir şekilde bırakıp gider. Janvi gözünü açtığında dağlık bır alanda kendini bulur . Arkasına baktığında Viraj arkadasındadır. Daha sonra otururlar. Viraj o sırada Janvi'ye çiçek hediye eder. Dadi o sırada hastenede sadece parmaklarını hareket ettirebiliyordur. Uma Dadinin elini tutar ve Umada bu olanlara üzülmüştür bu olanlara duygulanıp göz yaşları döker. Viraj ve Janvi ardından araba ile yola çıkarlar . Ve konağa gelirler.


Güz Masalı oyuncu kadrosu

Orijinal adı: Dil se di dua Saubhagyavati Bhava
Yönetmen: Santosh Kohle, Prasad Govandi, İsmail Umarr Khan
Yapımcı: Vishal Vivek, Taruni Mathur
Senaryo: Anshuman Sinha, Bijesh Jayarajan, Anil Nagpal
Oyuncular: Harshad Chopda, Sriti Jha, Karanvir Bohra, Mala Salariya, Vinay Rohrra, Akanksha Juneja, Jaya Ojha, Sudha Chandran,

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.