Hadise'den kendisini beğenmeyen takipçilerine hareket! Büyük tepki var

Hadise'den kendisini beğenmeyen takipçilerine hareket! Büyük tepki var
O Ses Türkiye programında jüri üyeliği yapan Hadise'nin sosyal medya hesabından yaptığı orta parmak işareti tepkileri de beraberinde getirdi.

Son dönemde Ryan Babel'in bir taraftara küfretmesinden sonra dün de Hadise bombası patladı. Kendisini çekemeyenlere orta parmak işareti yapan ünlü şarkıcıya sosyal medyada büyük tepki gösterildi.

Belçika asıllı Hadise milyonlarca takipçisinin bulunduğu hesabından fotoğraf paylaştı, yer yerinden oynadı. Milyonlarca lira karşılığında bir içecek firmasının reklamlarında boy gösterecek olan Hadise'nin son fotoğrafı büyük ses getirdi. Kendisini çekemeyenlere ithaf ettiği pozda orta parmağını ön plana çıkaran Hadise'ye karşı binlerce mesaj atıldı.

Takipçilerine 2019 yılına bomba gibi gireceğinin müjdesini veren Hadise, bu yıl çıkacağı turneyle Türkiye genelinde toplam 20 konser verecek ve ekstra para kazanacak. Ünlü şarkıcı ayrıca geçtiğimiz günlerde, bu yıl evlenmek istediğinin sinyalini vermişti. O Ses Türkiye'de başarılı bir sezon geçiren Hadise'nin sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğraf ise tepki çekti.

hadise orta parmak pozu instagram

200 bine yakın beğeni!
Bu fotoğrafı paylaşan Hadise, kendisini çekemeyen takipçilerine orta parmağını hediye etti. Yoruma kapalı olarak paylaşılan bu gönderi, kısa süre içinde 200 bine yakın beğeni aldı. Ünlü şarkıcı fotoğrafın altına, "Şapkam ve ben. Beğenmeyenler fotoğrafa zoom yapsın onlara güzel bir hediyem var" şeklinde açıklama yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.