Hadise'ye musallat olan sapık yeniden ortaya çıktı!

Hadise'ye musallat olan sapık yeniden ortaya çıktı!
Ünlü şarkıcı Hadise'nin bir kez daha başı dertte. Kendisine taciz içerikli e-postalar attığını, gittiği yerleri ve giydiği kıyafetlere kadar her şeyini bildiğini söylediği sapıktan şikayetçi olan Hadise'ye kötü haber geldi. Sapık yeniden ortaya çıktı.

Pop müziğin önemli isimlerinden Hadise listeleri sallamaya devam ederken özel hayatında ise tacize uğradı. Daha önce şikayetçi olduğu sapık tarafından hala taciz edildiği için savcılığa başvuran güzel şarkıcı, cinsel içerikli mesajlar aldığını ve şahsın kendisinin nereye gittiğini, kıyafetlerini dahi bildiğini belirtti.

Hadise, geçtiğimiz aylarda kendisine taciz içerikli mesajlar gönderen Ümit S. hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.  Savcılık da, Ümit S.'nin ünlü şarkıcıya e-mail ve posta yoluyla tacizde bulunarak huzur ve sükûnunu bozduğu gerekçesiyle 6 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle dava açmıştı.

hadise

Günaydın'da yer alan habere göre; aynı hayranının kendisini taciz etmeye devam ettiğini ileri süren Hadise, yeniden savcılığa başvurdu.

hadise

Hadise, hayranının, oturduğu siteye girmeye çalıştığını, ikamet ve iş yeri adreslerine kargo yoluyla aşk mektupları gönderdiğini belirtti. Savcılık tarafından yeniden soruşturma başlatıldı.

hadise

hadise

hadise

hadise

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.