Halka 18. bölüm tek parça izle! Halka 19. bölüm fragmanı izle özet

Halka 18. bölüm tek parça izle! Halka 19. bölüm fragmanı izle özet
TRT1'in salı akşamlarında yayınlanan yapımı Halka 18. bölümü ile ekranlardaydı. Diziyi kaçıran ve yeniden izlemek isteyenler için tek parça, full ve HD izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Peki Halka'nın 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Halka 19. bölüm fragmanı izle. Halka 18. bölüm özeti.

Salı akşamlarının adından en çok söz ettiren yapımlarından Halka dizisi yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Yasemin Melis Sezen başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken ve haftalardır gündemden düşmeyen Halka'nin yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Halka 18. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Halka 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.

TRT 1 Halka 18. bölüm full tek parça HD izle
Salı günlerinin zirve adaylarından biri olan Halka 18. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Halka'nin 18. bölümünü trt.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

HALKA HANDE ERÇEL

Halka 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
TRT 1'in yeni dizisi Halka 19. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa trt.com.tr ve TRT 1 Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HAZAL SUBAŞI

Halka 18. bölüm özeti
Cihangir Müjde’nin gözü önünde babası İskender’i vurmuştur. Altemur’un istediği gibi davranmaktadır. Bu davranışı herkese Cihangir’in karanlık tarafa geçtiğini göstermiştir. Faruk Amir’in cesedi bulunmuştur. Cemal, amirinin, onca yıllık mesai arkadaşının kanını yerde bırakmamaya kararlıdır. Halka’ya büyük bir darbe vurmaya hazırlanmaktadır. Gözünü Halka’nın en tepesine dikmiştir ama bir yandan da Altemur’un gözünde değeri iyice artmış olan Cihangir, Halka’nın yönetim kadrosuna katılmak üzeredir. Kaan’ı zor zamanlar beklemektedir. Çağatay Cihangir’in yükselişinden rahatsızdır ve buna engel olmak için elinden ne gelirse yapacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.