Hasan Konuşuk nerede? Müge Anlı onu arıyor

Hasan Konuşuk nerede? Müge Anlı onu arıyor
Müge Anlı bir kayıp dosyası daha açtı. Hasan Konuşuk'tan aylardır haber alınamıyor. Genç adamın nerede olduğu konusunda flaş telefonlar geldi. Peki Hasan Konuşuk nerede? İşte detaylar...

Türkiye'nin büyük bir ilgiyle izlediği Müge Anlı ile Tatlı Sert 10 Nisan Çarşamba günü yayınlanan bölümü yine herkesi ekrana kilitledi. İstanbul'da ailesiyle yaşayan Hasan Konuşuk piyasadan topladığı altınların ardından kayıplara karıştı. Aylardır izini kaybettiren Hasan Konuşuk öldürüldü mü yoksa yaşıyor mu? Bu soruların cevabı araştırılıyor. Telefonla yayına bağlanan vatandaşlar ise Hasan Konuşuk'un define işi yaptığını açıkladı. Akıllara geçtiğimiz gün yine aynı konuda işlenen Silivri'deki define olayı geldii.

Babamı çok güzel kandırdı!
Hasan Konuşuk'un ablası Seher Gider yayında kardeşine tepkiliydi. Kardeşinin babasını kandırdığı ve bu sebepten dolayı babasıyla ters düştüğünü belirten Gider, kaç defa uyarsa da oğluna kefil olmaması için uyardığını ancka bunun fayda getirmediğini anlattı.Piyasadan aldığı altınların ardından kaybolan kardeşinin define işleriyle alakası bulunmadığını da anlatan genç kadın, "Belki de yapıyordur, bunu sadece siz çıkarırsınız Müge Hanım" dedi.

Hata ettim
Oğluna defalarca kefil olmak için imza atan baba da zor durumda kaldığını belirterek hata yaptığını kabul etti. Üstlerine 280-300 bin liralık bir borç kalan aile şu anda kirada oturuyor ve Hasan Konuşuk'un geleceği anı bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.