Hayalimdeki Gelinlik 14 Şubat Cuma kim birinci oldu? Puan Durumu

Hayalimdeki Gelinlik 14 Şubat Cuma kim birinci oldu? Puan Durumu
STAR TV ekranlarında yayınlanan ve ilgiyle izlenen Hayalimdeki Gelinlik'te ikinci hafta sonuna geldik. Gelin adayları giydikleri gelinlikler ve performanslarıyla aldıkları puan neticesinde bugün birincilik mücadelesi verecek. Peki Hayalimdeki Gelinlik 14 Şubat Cuma kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde yer alıyor.

Alican Aytekin'in sunumuyla ekranlara gelen ve gelin olma hayali ile seçtikleri gelinliklerle haftayı birinci tamamlamaya çalışan 5 gelin adayının kıyasıya rekabetinde ikinci hafta da sona eriyor. Bugün yarışacak son yarışmacıyla birlikte puanlama gerçekleşecek ve ardından finalde birinci açıklanacak. Yayınlandığı günden bu yana ilgiyle takip edilen Hayalimdeki Gelinlik'te bu hafta kim birinci oldu? Hayalimdeki Gelinlik 14 Şubat Cuma kim birinci oldu? Puan Durumu haberimizde.
 


Bu hafta kimler yarıştı?

Pazartesi günü açıklanan beş yarışmacı Arzu Ay, Cemre Kılıç, Seray Ulukaya, Nurgül Beren Dinç ve Nurgül İrem Erden'di. Beş gelin adayı da kendi günlerinde en iyi tercihi yapabilmek adına her şeylerini ortaya koydu.


Hayalimdeki Gelinlik 14 Şubat Cuma Puan Durumu

Geride kalan dört günde alınan puanlarla birlikte bugün son kez gerçekleşecek puanlama sonrasında birinci açıklanacak. Şimdiye kadar alınan puanlar;
 

Yarışmacı Puan
Nurgül İrem Erden 71
Seray Ulukaya 73
Arzu Ay 47
Cemre Kılıç 60
Nurgül Beren Dinç 60


 

Hayalimdeki Gelinlik 14 Şubat Cuma kim birinci oldu?

Yarışmada bugün Nurgül Beren Dinç yarıştı ve birinci belli oldu. Seray Ulusoy ödülü kazandı.

 

hayalimdeki gelinlik arzu ay

hayalimdeki gelinlik Seray Ulukaya

hayalimdeki gelinlik Nurgül Beren Dinç

hayalimdeki gelinlik Cemre Kılıç


 

Beş yarışmacının kıyasıya mücadelesi

Enerjisi ve samimiyeti ile herkesin beğenisini kazanan sempatik sunucu Alican Aytekin eşliğinde her hafta 5 gelin adayı hayallerindeki gelinliğe kavuşmak için birbiriyle yarışacak. Ama sadece en güzel gelinliği seçmeleri yeterli olmayacak. Onlara hem alışverişte hem de podyumda Anne ve kayınvalideleri de eşlik edecek. Gelin adayları takım olarak hem rakipleri hem de moda uzmanı Hakan Öztürk tarafından puanlanacak. En yüksek puanı alan genç kızımız haftanın finalinde hem hayalindeki gelinliğin hem de sürpriz hediyelerin sahibi olacak. Eğlencenin, duygusal anların ve rekabetin eksik olmayacağı program Hayalimdeki Gelinlik 3 Şubat Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 10:45' de Star'da!

arzu ay hayalimdeki gelinlik

Seray ulukaya hayalimdeki gelinlik

nurgül irem erden hayalimdeki gelinlik

cemre kılıç hayalimdeki gelinlik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.