Hayalimdeki Gelinlik 3. Hafta (17-21 Şubat) yarışmacıları kimdir?

Hayalimdeki Gelinlik 3. Hafta (17-21 Şubat) yarışmacıları kimdir?
STAR TV ekranlarında hafta içi sabahlarını renklendiren Hayalimdeki Gelinlik yarışmasının 3. hafta yarışmacıları merakla bekleniyor. Peki Hayalimdeki Gelinlik 3. Hafta (17-21 Şubat) yarışmacıları kimdir? İşte detaylar...

Alican Aytekin'in sunumu ile ekranlara gelen ve evlenecekleri gün giyecekleri gelinliklerin hayali ile yarışmaya katılan beş yarışmacının kıyasıya mücadelesini ele alan Hayalimdeki Gelinlik'te yeni hafta heyecanı başladı. Yayınlandığı günden bu yana önemli izlenme oranları elde eden Hayalimdeki Gelinlik'in 3. Hafta yarışmacıları da merakla araştırılıyor.

 

Hayalimdeki Gelinlik 3. Hafta (17-21 Şubat) yarışmacıları kimdir?

STAR TV'nin başarılı yarışması Hayalimdeki Gelinlik'te geçtiğimiz hafta Arzu Ay, Cemre Kılıç, Seray Ulukaya, Nurgül Beren Dinç ve Nurgül İrem Erden yarışmıştı. Seray Ulukaya birinci oldu. Yeni haftanın yarışmacıları ise Aylin Kandemir, Tuğçe Yılmaz, Kübra Göven, Neslihan Oktay ve Melike Özmen.

Hayalimdeki Gelinlik Aylin Kandemir kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Hayalimdeki Gelinlik Tuğçe Yılmaz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Hayalimdeki Gelinlik Kübra Göven kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Hayalimdeki Gelinlik Neslihan Oktay kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Hayalimdeki Gelinlik Melike Özmen kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı


 

Beş yarışmacının kıyasıya mücadelesi

Enerjisi ve samimiyeti ile herkesin beğenisini kazanan sempatik sunucu Alican Aytekin eşliğinde her hafta 5 gelin adayı hayallerindeki gelinliğe kavuşmak için birbiriyle yarışacak. Ama sadece en güzel gelinliği seçmeleri yeterli olmayacak. Onlara hem alışverişte hem de podyumda Anne ve kayınvalideleri de eşlik edecek. Gelin adayları takım olarak hem rakipleri hem de moda uzmanı Hakan Öztürk tarafından puanlanacak. En yüksek puanı alan genç kızımız haftanın finalinde hem hayalindeki gelinliğin hem de sürpriz hediyelerin sahibi olacak. Eğlencenin, duygusal anların ve rekabetin eksik olmayacağı program Hayalimdeki Gelinlik 3 Şubat Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 10:45' de Star'da!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.