Hayalimdeki Gelinlik Ahu Deniz Çevik kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Hayalimdeki Gelinlik Ahu Deniz Çevik kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
STAR TV'nin yeni yarışması Hayalimdeki Gelinlik'te dördüncü hafta başlıyor. Birbirinden iddialı beş gelin adayı kendileri için en iyi gelinliği seçecek ve performanslarıyla da puanları toplamaya çalışacak. Yarışacak isimler de belli oldu. Onlardan biri Ahu Deniz Çevik. Peki Hayalimdeki Ahu Deniz Çevik kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Gündüz kuşağındaki yarışmalara bir yenisinin eklendiği STAR TV ekranlarında üçüncü haftası geride kalan Hayalimdeki Gelinlik yeni yarışmacılarıyla ekranlarda. Bugün yeni haftanın ilk bölümü ile başlayacak olan Hayalimdeki Gelinlik saat 10:45'ten itibaren Star TV'deki yerini alacak. Yarışmacılar ise merak edilerek araştırılıyor ve haklarındaki bigliler öğrenilmek isteniyor.Yarışmacılardan biri Ahu Deniz Çevik. Hayalimdeki Gelinlik Ahu Deniz Çevik kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


Ahu Deniz Çevik kimdir?

32 yaşında. Mersinli. Nişanlı.
 










Ahu Deniz Çevik Instagram hesabı

Hayalimdeki Gelinlik yarışmasının yarışmacılarından biri olan Ahu Deniz Çevik'ın kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır ve aktif olarak da kullanmaktadır.442 takipçisinin yer aldığı hesabında 554 kişiyi takip etmektedir. Kendisine @ahudenizcevik02081987 adresinden ulaşabilirsiniz.


Beş yarışmacının kıyasıya mücadelesi

Enerjisi ve samimiyeti ile herkesin beğenisini kazanan sempatik sunucu Alican Aytekin eşliğinde her hafta 5 gelin adayı hayallerindeki gelinliğe kavuşmak için birbiriyle yarışacak. Ama sadece en güzel gelinliği seçmeleri yeterli olmayacak. Onlara hem alışverişte hem de podyumda Anne ve kayınvalideleri de eşlik edecek. Gelin adayları takım olarak hem rakipleri hem de moda uzmanı Hakan Öztürk tarafından puanlanacak. En yüksek puanı alan genç kızımız haftanın finalinde hem hayalindeki gelinliğin hem de sürpriz hediyelerin sahibi olacak. Eğlencenin, duygusal anların ve rekabetin eksik olmayacağı program Hayalimdeki Gelinlik 3 Şubat Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 10:45' de Star'da!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.