Hayalimdeki Gelinlik İlayda Toka kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Hayalimdeki Gelinlik İlayda Toka kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
STAR TV'nin yeni yarışması Hayalimdeki Gelinlik bugün başlıyor. Birbirinden iddialı beş gelin adayı kendileri için en iyi gelinliği seçecek ve performanslarıyla da puanları toplamaya çalışacak. Yarışacak isimler de belli oldu. Onlardan biri İlayda Toka. Peki Hayalimdeki Gelinlik İlayda Toka kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.

Gündüz kuşağının vazgeçilmezlerinden olan yarışmalara bir yenisi daha eklendi. Uzun süredir tanıtım videoları yayınlanan ve bugün yayın hayatına başlayacak olan Hayalimdeki Gelinlik saat 10:45'ten itibaren Star TV'deki yerini alacak. Yarışmacılar ise merak edilerek araştırılıyor ve haklarındaki bigliler öğrenilmek isteniyor. Dördüncü yarışmacı İlayda Toka. Güzel gelin adayı İlayda Toka kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde.


İlayda Toka kimdir?

19 yaşında. Yarışmaya Mersin’den katılıyor. Adalet bölümü öğrencisi. Sevgilisi ile 3 senedir tanışıyorlar. İlayda’ya hayallerindeki gelinliği bulması için annesi ve kayınvalidesi eşlik edecek.

hayalimdeki gelinlik İlayda Toka


İlayda Toka Instagram hesabı

Hayalimdeki Gelinlik yarışmasının yarışmacılarından biri olan İlayda Toka'nın kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır ve aktif olarak da kullanmaktadır. 1392 takipçisinin yer aldığı hesabında 715kişiyi takip etmektedir. Kendisine @ilayda.toka adresinden ulaşabilirsiniz.


Beş yarışmacının kıyasıya mücadelesi

Enerjisi ve samimiyeti ile herkesin beğenisini kazanan sempatik sunucu Alican Aytekin eşliğinde her hafta 5 gelin adayı hayallerindeki gelinliğe kavuşmak için birbiriyle yarışacak. Ama sadece en güzel gelinliği seçmeleri yeterli olmayacak. Onlara hem alışverişte hem de podyumda Anne ve kayınvalideleri de eşlik edecek. Gelin adayları takım olarak hem rakipleri hem de moda uzmanı Hakan Öztürk tarafından puanlanacak. En yüksek puanı alan genç kızımız haftanın finalinde hem hayalindeki gelinliğin hem de sürpriz hediyelerin sahibi olacak. Eğlencenin, duygusal anların ve rekabetin eksik olmayacağı program Hayalimdeki Gelinlik 3 Şubat Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 10:45' de Star'da!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.