Hayalimdeki Gelinlik'in yarışmacısı Neslihan Oktay sosyal medyayı salladı

Hayalimdeki Gelinlik'in yarışmacısı Neslihan Oktay sosyal medyayı salladı
Bu sabah üçüncü haftasıyla izleyicilerinin karşısına çıkan Hayalimdeki Gelinlik yarışmasının yarışmacılarından Neslihan Oktay güzelliği ile en çok araştırılan ve hakkında konuşulan isim oldu.

STAR TV'nin yepyeni formatlı yarışması Hayalimdeki Gelinlik bugün yeni haftasıyla ekranlardaki yerini aldı. Haftanın yarışmacıları Aylin Kandemir, Tuğrçe Yılmaz, Kübra Göven, Neslihan Oktay ve Melike Özmen oldu. Beş gelin adayı da seçecekleri gelinlikler, aksesuarlar, saç tasarımları ve ayakkabılarla zorlu maratoun ilk sırada tamamlamak ve hediyeleri kazanmak için yarışacak. İlk günden yarışmaya damga vuran isim ise Neslihan Oktay oldu.

En çok aranan isimdi
Yarışma başladıktan sonra yarışmacılar sunucu Alican Aytekin'in anonsuyla stüdyoya girdi ve yürüyüşlerini yaparak yerlerine oturdular. Yorumları ile rakiplerini terleten ifadeler kullanan yarışmacılar arasında Neslihan Oktay güzelliği ile dikkat çekmeyi başardı. Kendisi hakkında sosyal medyada da çok sayıda yorum yapıldı.

hayalimdeki gelinlik neslihan oktay

Kabin memurluğu yapıyor
İlk gün Aylin Kandemir'e yaptığı yorumlarla da ön planda olan Neslihan Oktay stüdyoya ilk girdiği andan itibaren ilgi odağı haline geldi. Yarışmanın takipçileri de genç yarışmacı hakkındaki bilgileri öğrenmek istedi. Oktay kabin memurluğu yapıyor. Son dönemde revaçta olan bu mesleüi başarıyla icra ederken dünyanın birçok ülkesini de görme fırsatı buldu. Sert görünse de arakadaş canlısı olduğunu ve kolay iletişim kurabildiğini ifade eden güzel gelin adayı seyahat etmeyi, farklı yerler, kültürler ve yemekler tanımayı seviyor. Aynı zamanda oğlak burcu ve Fenerbahçeli.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.