Hayat Bilgisi'nin Uçankuş Yıldız'ı Ebru Ertan yıllar sonra ekranlarda!

Hayat Bilgisi'nin Uçankuş Yıldız'ı Ebru Ertan yıllar sonra ekranlarda!
Türk dizi dünyasının en çok izlenen yapımlarından biri olan ve bugün dahi hatırlanan Hayat Bilgisi'nde Uçankuş Yıldız karakterini canlandıran Ebru Ertan, Doya Doya Moda yarışmasında izleyicilerin karşısına çıktı.

TV8 ekranlarında yayınlanan ve her gün binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Doya Doya Moda'nın dün başlayan yeni haftasındaki yarışmacısı Ebru Ertan'dı. Güzelliği ile dikkat çeken Ertan'ı daha önce hatırlayanlar da vardı ve hakkında binlerce sorgulama gerçekleştirildi. Ebru Ertan hangi dizilerde oynadı? sorusunun yanıtı elbette onu vitrine çıkaran ve unutulmaz yapan Uçankuş Yıldız karakteri ile Hayat Bilgisi'ydi. Birçok önemli oyuncunun da rol aldığı dizi uzun süre televizyonlarda yayınlanmıştı. Bugün dahi video sitelerinde hala milyonlarca kişi tarafından izleniyor.

Güzel oyuncu Hayat Billgisi sonrasında Elif'in Günlüğü ve Elif dizilerinde de rol almış ve Ruffles reklamında oynamıştı.

ebru ertan

Butik işletiyor
Uzun süredir ekranlardan uzak olan Ertan'ın yaptığı bu dönüş daha önce kendisini izleyenleri sevindirdi. 37 yaşındaki oyuncu şu an çanta ve tekstil üzerine bir butik sahibi.

ebru ertan

ebru ertan

ebru ertan

ebru ertan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.