Hayranları çok üzgün! Kuruluş Osman 15 Nisan Çarşamba yeni bölüm neden yok?

Hayranları çok üzgün! Kuruluş Osman 15 Nisan Çarşamba yeni bölüm neden yok?
ATV ekranlarında yayınlandığı her bölümle reyting sıralamasının zirvesine oturan Kuruluş Osman'ın 15 Nisan Çarşamba yayın akışı içerisinde yer almaması izleyicileri üzdü. Peki Kuruluş Osman 15 Nisan Çarşamba yeni bölüm neden yok? Bitti mi final mi yaptı? İşte detaylar...

Yayınlanmaya başladığı günden bu yana büyük ilgiyle izlenen Kuruluş Osman, dönem dizileri arasında bomba gibi bir gidişat yakalamıştı. Her geçen gün hayran sayısını artıran ve reyting sıralamasında rakiplerine fark atan dizinin birkaç haftadır yayınlanmayan yeni bölümü sonrasında bugün büyük bir beklentii vardı ancak sevindirici haber gelmedi. ATV'nin açıklanan 15 Mart Çarşamba yayın akışı içerisinde iki film vardı. Peki Kuruluş Osman neden yok? Kuruluş Osman bitti mi final mi yaptı? İşte detaylar...
 


Son bölümde neler oldu?

Osman Bey, Moğol-Bizans ittifakına engel olabilecek mi? Dündar, Osman Bey'e karşı nasıl bir plan kuracak? Moğolların desteğini arkasına alan Alişar, uç bölgesinde otoritesini yeniden kurabilecek mi? Balgay intikam için neler yapacak? Gündüz Bey, beylik görevinde nasıl zorluklar bekliyor?

Kuruluş Osman


Kuruluş Osman neden yok?

Dünyayı sarsan koroanvirüs önlemleri kapsamında set çalışanlarının temaslardan etkilenmemesi ve salgına yakalanmaması adına bu karar alındı.


Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman?

ATV'nin fenomen dizisinin ne zaman başlayacağı açıkçası bilinmiyor. Ancak salgın tam anlamıyla geçene kadar başlaması beklenmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.