Hayta İsmail Kim Milyoner Olmak İster'de bilemediği soruyla şaşırttı

Hayta İsmail Kim Milyoner Olmak İster'de bilemediği soruyla şaşırttı
ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak isimli yarışmada büyük ödül için ekranlarda yarışan Hababam Sınıfı'nın Hayta ismail'i Ahmet Arman 30 bin lira ile programdan ayrıldı.

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım'ın sunumuyla ekranlara gelen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'in dün akşamki konuğu Yeşilçam'ın efsane filmlerinden Hababam Sınıfı'nda Hayta İsmail karakterine hayat veren Ahmet Arman'dı. Arman'ı stüdyoda desteklemeye gelen rol arkadaşları Tuncay Akça ve Teoman Ayık da büyük ilgi gördü.

Yarışmada ilk sorularda iyi bir perfomans gösteren ünlü oyuncu 15 bin TL değerindeki baraj sorusunu geçmeyi başardı. 30 bin TL'lik soruyu da joker kullanarak cevaplayan Ahmet Arıman'a bir sonraki aşamada ise ilginç bir soru çıktı. "Hangi canlının bir türü günde yaklaşık 250 kez tekrarlanan ve ortalama 1 dakika süren uykuya dalar?" sorusunda 'Kirpi, arı, karınca ve çekirge" şıkları arasında doğru yanıtı bulamayan usta oyuncu yarışmadan çekildi. Ahmet Arıman, yarışma sonunda 30 bin TL değerinde para ödülü kazandı.

Sorunun doğru cevabıysa karıncaydı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.