Hercai 10. bölüm tek parça izle - 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı ATV

Hercai 10. bölüm tek parça izle - 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı ATV
ATV'nin bu sezon başlayan ve yayınlandığı günden bu yana reyting zirvesine oynayan dizisi Hercai 10. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. Hercai 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Cuma akşamlarının zirve sahibi Hercai dizisi yeni bölümüyle 17 Mayıs Cuma günü ekranlardaki yerini aldı. Akın Akınözü ve Ebru Şahin başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çekerek bu sezon gündemden düşmeyen Hercai'nun yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Hercai 10. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Hercai 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.

Hercai 10. bölüm özeti

Azize Aslanbey'in, Şadoğlu konağını almak için yaptığı hamle sonrası Miran'ın düşmanlığı bitireceğim karşılığında sadece Reyyan'ı istiyorum, teklifiyle Nasuh Ağa'nın karşısına geçmiştir. Miran ve Nasuh arasındaki restleşmenin sonucu bir kere daha iki konak arasındaki dengelerin değişmesine neden olacak mı? Reyyan, Miran'ın teklifine nasıl karşılık verecek? Diğer yandan Miran'ın avuçlarından kayıp gitmesini istemeyen Gönül'ün planları gün yüzüne çıkar. Olanlara daha fazla seyirci kalamayan Miran boşanma kararı alır. Bu durum Aslanbey konağında ikinci bir depreme neden olur. Bu sefer Miran'ın kesin kararlı olduğunu gören Gönül her şeyin bittiğini düşünürken, Azize ve Sultan'ın bu duruma karşı hamlesi nasıl olacak.

hercai reyyan

ATV Hercai 10. bölüm full tek parça HD izle
Cuma günlerinin zirve adaylarından biri olan Hercai 10. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Hercai'ın 10. bölümünü atv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

hercai miran aslanbey

Hercai 11. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
ATV'nin fenomen dizisi Hercai 11. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa atv.com.tr ve ATV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.