Hercai 2. sezon reyting sonuçları

Hercai 2. sezon reyting sonuçları
ATV'nin cuma günündeki fenomen dizisi Hercai yeni sezona merhaba dedi. İzleyicilerinin merakla beklediği yapım, 20 Eylül 2019 Cuma akşamı 13. bölümü ile yayınlandı. Peki Hercai 2. sezon reyting sonuçları nasıl oluştu? işte detaylar...

Kısa sürede dizi dünyasına damga vuran ve ele aldığı senaryoyla da farklı bir bakış açısı getiren Hercai büyük hayran kitlesi oluşturmuş, baş rol oyuncuları Ebru Şahin ve Akın Akınözü'nün adı dünyanın birçok ülkesinde tanınmaya başlamışt. Geçen sezon 12. bölümü ile ekranlara kısa bir süre veda edenve tatile çıkan Yemin, cuma akşamı kendi gününde geri döndü. Bu sezon Arka Sokaklar'dan farklı olarak Her Yerde Sen ile de mücadele etmek zorunda olan Hercai'nin 2. sezon reytingleri merak ediliyor.
 


Hercai 2. sezon reyting sonuçları

ATV'de yayınlandığı her haftada Arka Sokaklar, Payitaht Abdülhamid ve İstanbullu Gelin ile birlikte zirve mücadelesi veren Hercai bu sezona da aynı performansla başlayacak gibi görünüyor. Sabah kuşağında Müge Anlı'nın da anons ettiği diziyi seven izleyiciler ekran başına kilitlenecek. Hercai'nin bu sezon da adından söz ettirmesi bekleniyor.

hercai reyyan


Hercai 13. bölüm özeti


Reyyan'a evlilik teklif eden Miran, Reyyan'ın sorusu karşısında ne cevap verecek? Sevdası uğruna çocukluğundan beri kulağına fısıldanan intikamından vazgeçebilecek mi? Yoksa kalbindeki kin, sevdasına galip mi gelecek? Peki ya Reyyan? Geçmişi unutup yeniden mucizelere inanabilecek mi? Yoksa yüreğine ilmek ilmek işlenen acılar gün yüzüne çıkıp da onu Miran'dan uzaklaştıracak mı? Şadoğulları'nı evinden eden Azize geçmişin kapılarını aralamaya kararlı! 27 yıllık intikamın ardında uyuyan gerçek yavaş yavaş gün yüzüne çıkıyor. Geçmişte Nasuh ve Azize arasında yaşananlar bugün yeni bir savaş mı başlatacak? Reyyan ve Miran'ın aşkı bu savaşı durdurabilecek mi?

hercai miran aslanbey


Hercai dizisinin konusu


Midyat'a İstanbullu bir işadamı olarak gelen Miran Aslanbey, Nasuh Şadoğlu'na ortaklıktan fazlasını teklif eder: torunu Reyyan'ı da ister! Ancak, yörenin en güçlü aile reisi Nasuh'un çok iyi bir kısmet dediği Miran için farklı planları vardır! Ona bir torun verecektir ama istediği torunu değil! Nasuh, Miran'ı kendi planına ikna etmeye çalışırken, Miran'ın planlanlarından habersizdir. İki erkek arasındaki haberleşme merakla beklenirken, gelecek haber iki genç kızın, Reyyan ve Yaren'in hayatını derinden etkileyecektir. Midyat'ın binlerce yıllık geçmişinin izleri üzerinde yeşeren bir aşk hikayesi, iki ailenin kaderini nasıl etkileyecek? İstanbullu yakışıklı işadamı ile Midyat'ın güzelliği dillere destan Reyyan'ı kavuşabilecek mi?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.