Hercai 24. bölüm tek parça izle - 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı ATV

Hercai 24. bölüm tek parça izle - 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı ATV
ATV'nin bu sezon başlayan ve yayınlandığı günden bu yana reyting zirvesine oynayan dizisi Hercai 24. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. Hercai 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Cuma akşamlarının zirve sahibi Hercai dizisi yeni bölümüyle 18 Ekim Cuma günü ekranlardaki yerini aldı. Akın Akınözü ve Ebru Şahin başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çekerek bu sezon gündemden düşmeyen Hercai'nun yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Hercai 24. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Hercai 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.
 


Hercai 24. bölüm özeti

Reyyan'ın geçmişle ilgili doğruları bulma çabası Miran'ı inanmadığı gerçeklerin peşinde sürükler ama Miran söz verdiği gibi Reyyan'ın yanında olur. Dilşah'ın yüzüğünün peşine düşen Reyyan aldığı beklenmedik cevapla yıkılır. Fakat görünmeyen bir el Reyyan ve Miran için bambaşka bir geçmişin kapılarını aralar. Reyyan ile birlikte inanmadığı gerçeklerin peşinde koşarken annesi ile ilgili gerçekler ile yüzleşmek zorunda kalan Miran ne yapacak? Diğer yandan Reyyan'ın Miran'ı affetmemesine dayanamayan ve babaannesinin yeni oyunlar kurmasından korkup Azat'tan yardım isteyen Elif gerçekleri itiraf ederek Reyyan ve Miran'ın tekrar bir araya gelmesini sağlayabilecek mi?


hercai reyyan


ATV Hercai 24. bölüm full tek parça HD izle

Cuma günlerinin zirve adaylarından biri olan Hercai 24. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Hercai'ın 24. bölümünü atv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

hercai miran aslanbey


Hercai 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV'nin fenomen dizisi Hercai 25. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa atv.com.tr ve ATV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.