Hercai 32. bölüm tek parça izle - 33. bölüm fragmanı yayınlandı mı ATV

Hercai 32. bölüm tek parça izle - 33. bölüm fragmanı yayınlandı mı ATV
ATV'nin bu sezon başlayan ve yayınlandığı günden bu yana reyting zirvesine oynayan dizisi Hercai 32. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. Hercai 33. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Cuma akşamlarının zirve sahibi Hercai dizisi yeni bölümüyle 14 Şubat Cuma günü ekranlardaki yerini aldı. Akın Akınözü ve Ebru Şahin başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çekerek bu sezon gündemden düşmeyen Hercai'nun yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Hercai 32. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Hercai 33. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.
 


Hercai 32. bölüm özeti

Miran, bu ortaklığa devam edeceklerse özellikle Reyyan'ın zarar görmesini engellemek için Hazar'dan yaptıkları anlaşmayı herkesten saklamasını ister ancak verilen bu karar, Reyyan'ın yaşadığı hayal kırıklığını düzeltmek için Miran'ın Reyyan'a yaklaşmasını zor duruma düşürür. Kızının ve Miran'ın ayrı kaldıkları her an acı çekmesine dayanamayan Hazar, intikamı bitirmek uğruna bile olsa bu sevdanın yarım kalmasına razı olmaz ve ikiliyi bir araya getirmek için kolları sıvar. Azize'nin kurduğu oyunla Aslanbey konağına geri dönmek zorunda kalan Elif'in duydukları canını fena halde yakar. Artık sevdiklerinin hayatını babaannesinin oyunlarıyla tehlikeye girmesini istemeyen Elif, intikamı bitirmek için Azize'nin hiç beklemediği bir karşılık verir. Uzaktan sevmenin ne demek olduğunu çok iyi bilen Azat, aynı acıları Elif'in de yaşamaması için yeni kararlar alır ancak bu durum Handan'ın hiç hoşuna gitmez ve Şadoğlu ailesinde yeni bir krizin baş göstermesine sebep olur. Bu sırada iki ailenin gündemine yönetim kurulu başkanlık seçimi haberi boma gibi düşer. Yeniden başkan olacağına kesin gözüyle bakan Azize, yaptıkları yüzünden kendisini hedef alan Gönül'ün hamlesiyle en değerli kalesini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya gelir. Sevdiği kadının hayallerini gerçekleştirmek için yaşanan tüm olumsuzlukları bir kenara bırakan Miran, geçirecekleri ilk sevgililer gününde Reyyan'a hiç unutamayacağı bir sürpriz hazırlar.

hercai reyyan


ATV Hercai 32. bölüm full tek parça HD izle

Cuma günlerinin zirve adaylarından biri olan Hercai 32. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Hercai'ın 32. bölümünü atv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

hercai miran aslanbey


Hercai 33. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV'nin fenomen dizisi Hercai 33. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa atv.com.tr ve ATV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.