Hercai 69. bölüm (final) tek parça full Youtube izle

Hercai 69. bölüm (final) tek parça full Youtube izle
ATV ekranlarında yayınlandığı bölümlerle adını reyting zirvesine yazdıran ancak sonrasında istediği oranları elde edemeyen Hercai pazar gününe kaydırılmıştı. Bu günde de planladığı oranlara çıkamayan yapım bugün son kez izleyicilerin karşısına çıkıyor. Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in baş rollerinde oynadığı dizi final bölümüyle yayınlanacak. Hercai 68. bölüm tek parça full HD izle seçeneği haberimizde yer alıyor.

Pazar akşamlarının zirve sahibi Hercai dizisi yeni bölümüyle 18 Nisan Pazar günü ekranlardaki yerini aldı. Akın Akınözü ve Ebru Şahin başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çekerek bu sezon gündemden düşmeyen Hercai'nun yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Hercai 69. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Hercai 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.
 


Hercai 69. bölüm özeti

Reyyan ve Miran, Yaren'in yarattığı kaos yüzünden dağılan aileyi toparlamaya çalışır. Hazar'ın emaneti olan torunlarını korumak için uzaklara giden Azize, hiç ummadığı birisini karşısında bulur. Reyyan, Umut Vakfı'nda yeni bir projeye başlar. Yeni proje, Reyyan ve Miran için sürprizlerle dolu bir yolculuğun başlangıcı olurken ikilinin hayatında yeni bir kapı aralanır.



hercai reyyan


ATV Hercai 69. bölüm full tek parça HD izle

Cuma günlerinin zirve adaylarından biri olan Hercai 69. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Hercai'ın 69. bölümünü atv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

hercai miran aslanbey

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.