Hercai yeni sezon ne zaman başlayacak? 2. sezonda neler olacak

Hercai yeni sezon ne zaman başlayacak? 2. sezonda neler olacak
ATV'nin kısa sürede milyonları etkileyen dizisi Hercai yayınlandığı 12 bölümün ardından final yapmıştı. Yeni sezon öncesinde ne zaman ekranlara geleceği merak edilen dizi hakkında araştırma yapılıyor. Peki Hercai yeni sezon ne zaman başlayacak? 2. sezonda neler olacak? İşte detaylar...

Geçen sezona damgasını vurmayı başaran ve baş rol oyuncuları ile gündemden düşmeyen Hercai'nin merakla beklenen 2. sezon tanıtım videosu yayınlandı. Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in her geçen gün daha fazla kişiye ulaşan aşkları kaldığı yerden devam edecek. ATV'nin yeni sezon tanıtım videosunda yer alan dizinin ne zaman başlayacağı da merak ediliyor. Binlerce kişinin araştırma yapıp sorgulama gerçekleştirdiği Hercai 2. sezon ne zaman başlayacak? Detaylar haberimizde.

ATV Hercai 2. sezon tanıtım fragmanı
ATV tarafından yayınlanan Hercai 2. sezon tanıtım fragmanı oldukça dikkat çekici. Birbirine düşman olan iki ailenin çocukları olan Miran ve Reyyan yeni tanıtım Fragmanında ailelerini bir araya getiriyor ve evleniyor. Fragmanda ailelerin çok iyi anlaştığı Reyyan’ın da çok mutlu olduğu görülüyor. Reyyan mutlu mutlu etrafına bakarken bir anda işler değişiyor. Miran tarafından bir kez daha terk edilen ve hayal kırıklığına uğrayan Reyyan bu defa ne yapacak? Bütün bu soruların cevabı Hercai yeni sezon bölümlerinde izleyicileri bekliyor.

hercai reyyan


Hercai sezon finalinde neler yaşanmıştı?
Hercai sezon finalinde Miran, artık Reyyan olmadan yapamayacağını anlayarak düğünden genç kızı kaçırmıştı. Reyyan’dan sadece 24 saat isteyen ve ona olan aşkını ispatlayacağını söyleyen Miran’ın işleri istediği gibi gitmedi. Babaannesi yüzünden bir kez daha Reyyan’ı bırakmak zorunda kalan Miran son bir şans daha istedi. Son kez Miran’la buluşmaya giden Reyyan aldığı evlenme teklifi karşısında şaşkına döndü. Ancak Reyyan, Miran’ın hala evli olduğunu biliyor. Peki, bunu bile bile yeniden böyle bir aşkın içine girmeye cesaret edecek mi?

hercai miran aslanbey

Hercai yeni sezon yayın tarihi belli oldu mu?
Hercai yeni sezon yayın tarihi izleyiciler tarafından merak ediliyor. Henüz dizinin yeni sezon yayın tarihi ne ilişkin 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.