Hizmetçiler 2. bölüm tek parça izle! Hizmetçiler 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Hizmetçiler 2. bölüm tek parça izle! Hizmetçiler 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal D'nin cumartesi akşamlarında yayınlanan yapımı Hizmetçiler 2. bölümü ile ekranlardaydı. Diziyi kaçıran ve yeniden izlemek isteyenler için tek parça, full ve HD izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Peki Hizmetçiler'in 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Hizmetçiler 3. bölüm fragmanı izle. Hizmetçiler 3. bölüm özeti.

Cumartesi akşamlarının adından en çok söz ettiren yapımlarından Hizmetçiler dizisi yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Deniz Baysal Yurtcu (Ela), Algı Eke (Atiye), Selen Domaç (Hacer), Aleyna Solaker (Çiçek), Yiğit Kirazcı (Aras), Seçkin Özdemir (Yiğit)  Ayşenil Şamlıoğlu (Nimet), Gamze Karaduman (Demet), Nilay Erdönmez (Gülseren), Neslihan Arslan (Neslihan), Gökhan Soylu (Selim), Hazal Benli (Aslı), Servet Pandur (Belkıs), Emre Akkuş (Armağan), Cansu Fırıncı (Yaşar), Özer Arslan'ın (Osman) yer aldığı güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken ve haftalardır gündemden düşmeyen Hizmetçiler'nin yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Hizmetçiler 2. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Hizmetçiler 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.



Kanal D Hizmetçiler 2. bölüm full tek parça HD izle

Cumartesi günlerinin zirve adaylarından biri olan Hizmetçiler 2. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Hizmetçiler'nin 2. bölümünü kanald.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Hizmetçiler 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin yeni dizisi Hizmetçiler 3. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa kanald.com.tr ve Kanal D Youtube kanalından izleyebilirsiniz.


Hizmetçiler hülya yiğiter asena tuğal

melis sezen fotoğrafları


Hizmetçiler 2. bölüm özeti

Ela, bir yandan kardeşini ararken bir yandan girdiği bu gizemli dünyanın sırlarını bulmaya çalışır. Hizmetçiler yeni bölümüyle cumartesi saat 20.00'da Kanal D'de! Ela, kardeşini bulmak için çıktığı yolculuğun sonunda Atahanlıların evinde yardımcı olarak işe başlamıştır. Ela, bir yandan kardeşini ararken bir yandan girdiği bu gizemli dünyanın sırlarını bulmaya çalışır. Bir yandan da site sakinleri ve diğer hizmetçilerle yakınlaşıp güvenlerini kazanmanın yollarını aramaktadır. Ela, Aras Atahanlı'nın evinde tesadüfen kardeşine ait bir cep telefonu bulur. Ela telefonun şifresini çözebilirse kardeşine dair çok önemli ipuçlarına ulaşabilecektir. Ela telefonun şifresini çözebilecek midir? Ortadan kaybolan kardeşi Derin bir kurban mı yoksa herkesin hayatını cehenneme çeviren bir şeytan mıdır? Cennet Konakları diğer hizmetçileriyle ve ev sahipleriyle beraber başka hangi sırları saklamaktadır?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.