Hollandalının Twitter'dan Türk'e cevabı olay oldu: 'Eski lego tuğlalarım bir Türk lirasından daha değerli'

Hollandalının Twitter'dan Türk'e cevabı olay oldu: 'Eski lego tuğlalarım bir Türk lirasından daha değerli'
Twitter'da Hollanda-Türkiye maçı hakkında tartışan iki gencin tartışmasında, Hollandalı kullanıcı Türk kullanıcıya 'Rotterdam'ın ekonomisi Türk ekonomisinin toplamından daha büyük. Eski lego tuğlalarım bir Türk lirasından daha değerli' demesi çok konuşuldu.

24 Mart tarihinde gerçekleşen Türkiye-Hollanda futbol maçında Twitter hesaplarından Türk ve Hollandalı tartışmaya başladı. Hollandalı '' hesabının 4-2 Hollanda'nın kaybettiği ve üzgün emoji koyduğu paylaşımının altında çıkan laf atma kavgasında '' isimli kullanıcı, 'Türk şehri Konya, Hollanda'dan daha büyük' diyerek kahkaha emojisi koydu.

Altına cevap olarak tweet atan '' isimli Hollandalı kullanıcı ise, 'Rotterdam'ın ekonomisi Türk ekonomisinin toplamından daha büyük. Eski lego tuğlalalarım bir Türk lirasından daha değerli' diyerek kahkaha emojisi koydu. Hollandalının cevabı 3 binin üzerinde beğeni alırken, kullanıcının paylaşımı profiline sabitlediği görüldü.

Paylaşımına gelen tepkiler üzerine tweetini alıntılayarak yeni bir paylaşım yapan Hollandalı kullanıcı şaka yaptığını belirterek, 'Delirmeyin Türk insanları. Bu sadece bir şaka. Önce siz şaka yaparak başlattınız. Ardından birilerinin cevap olarak bir şey söylemesini bekleyebilirsiniz' yazdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.