HÜDA PAR - Hizbullah ilişkisi yazan Murat Ağırel: Bu yazı 24 saat geçmeden engellenecek

HÜDA PAR - Hizbullah ilişkisi yazan Murat Ağırel: Bu yazı 24 saat geçmeden engellenecek
Cumhuriyet Gazetesi yazarı Murat Ağırel, Hizbullahla HÜDA PAR’ın ilişkisini anlattı son yazısının engelleneceğini iddia etti.

Cansev Temuçin - Araştırmacı gazeteci Murat Ağırel’den şok iddia. Ağırel, son yazısının 24 saati geçmeden yayından kaldırılacağını açıkladı.

Murat Ağırel, 18 Nisan günü Cumhuriyet gazetesinde yayınlanan yazısına, “Bu yazı 24 saat geçmeden engellenecek” başlığını atarak dikkat çekti. Yazısında, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı’na destek veren HÜDA PAR ile Hizbullah’ın bağlantısını ortaya koyan Ağırel, çarpıcı iddialarda bulundu.

Yazısına, “En baştan söyleyeyim... Bu yazı 24 saat geçmeden engelleme kararı ile engellenecek” diyerek başlayan Ağırel, listelerinden HÜDA PAR’a adaylık veren Cumhur İttifakı’nın, parti ile ilgili herhangi bir olumsuz haberin yazılmasını istemediklerini ifade etti. Bugüne kadar Hizbullah - HÜDA PAR bağlantısını ortaya koyan 47 haber sayfasına da erişim engeli geldiğini söyleyen gazeteci, internet sansürüne dikkat çekti.

Murat Ağırel, son yazısında Hizbullah terör örgütü ile HÜDA PAR’ın bağlantısını, mahkeme kayıtları ile ortaya koyuyor. Partinin eski ve yeni genel başkanlarının da Hizbullahla ilgili açıklamalarına yer veren Ağırel yazısında, AKP’nin listelerinden milletvekili adayı olan Şehzade Demir’in geçmişte yaptığı söylemleri aktardı. Ağırel yazısı, BBP ve MHP’nin koltuk için susmaya devam ettiklerini söyleyerek bitirdi.

Bilindiği gibi HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, AKP İstanbul 3. Bölge 4. sıradan, HÜDA PAR Genel Sekreteri Şehzade Demir ise AKP Gaziantep 6. sıradan milletvekili adayı olmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.