Hüsnü Çoban Arka Sokaklar'dan ayrılıyor mu? Zeliha'dan flaş paylaşım

Hüsnü Çoban Arka Sokaklar'dan ayrılıyor mu? Zeliha'dan flaş paylaşım
Arka Sokaklar'ın ilk gününden bu yana dizide rolü devam eden birkaç oyuncudan biri olan Hüsnü Çoban'ın (Özgür Ozan) ayrılacağı dedikoduları sezon içerisinde çok konuşulmuştu. Bugün de kızı rolündeki Zeliha (Yüsra Geyik) flaş bir paylaşımda bulundu. İşte detaylar..

Kanser olmasının ardından ameliyat masasına yatan ve diziden ayrılacağı iddia edilen Hüsnü Çoban'ın son bölümde hayatta kalması herkesi sevindirmişti. Geçen sezon eşi Suat'ı kaybeden Hüsnü Çoban'ın da ayrılma ihtimali herkesi üzdü. Hüsnü'nün kızını canlandıran Yüsra Geyik de ınstagram'dan paylaştığı fotoğrafla iddiaları güçlendirecek.

Çocuklar Duymasın'da yakaladığı şöhreti Arka Sokaklar'da kat be kat katlayan Özgür Ozan'ın diziden ayrılma olasılığı geçerliliğini koruyor. Yayınlanan son fotoğraf da bunu doğrular nitelikteydi.

”HAKKINI HELAL ET”
Arka Sokaklar’da Hüsnü Çoban’ın kızı Zeliha’yı canlandıran Yüsra Geyik’in, Özgür Ozan ile yaptığı bir paylaşımın altına yazdığı yorum kafaları karıştırdı. Yüsra Geyik paylaşımın altına “Bir insan bir lisanda, bir çok zaman bir insana bıdır bıdır ne kadar gülebilir? Gülüşü cennet Özgür Ozan, hakkın çok, helal et.” notunu düştü.

hüsnü çoban arka sokaklardan ayrılacak mı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.