İbrahim Berkay Gezici tutuklandı mı? Esra Erol açıkladı

İbrahim Berkay Gezici tutuklandı mı? Esra Erol açıkladı
Esra Erol'da programının 2 ay sonra bulduğu Nurdan Seldüz bugün annesiyle kavuştu. Dün savcılığa sevk edilen İbrahim Berkay Gezici tutuklandı mı? Esra Erol kararı açıkladı.

Esra Erol ve ekibinin Nurdan Seldüz'ü bulma çabası sonuç vermiş, genç kız dün Hatay'daki ilçe emniyet müdürlüğünde ifadesi alındıktan sonra İstanbul'a getirilmişti. Bugün stüdyoya çıkan Seldüz annesi ile de bir araya geldi. Göz yaşlarının aktığı yayında tüm suçlamaları kabul eden İbrahim Berkay Gezici'nin durumu da merak ediliyordu.

Stüdyoydan götürüldükten sonra dün savcılığa sevk edildiği görüntüleri canlı yayında gösterilen İbrahim Berkay Yazıcı tutuklanacak mıydı? Esra Erol canlı yayında son dakika bilgisi paylaştı. İbrahim Berkay Gezici tutuklandı.

Olayın geçmişi
Nurdan Seldüz'ü engelli olmalarını bilmelerine rağmen Mehmet Çağlar'ın bir numarası olduğu fuhuş çetesi için batağa sürükleyen İbrahim Berkay Gezici her şeyi anlatmıştı. Alican Söyler, Serdar Güllü, Mısra ve Tuğçe Yıldız'ın da bulunduğu olaylar silsilesinde süreci 70 milyon önünde açıklamıştı.

mehmet çağlar

mehmet çağlar

ceyda şehnaz zeynol

mehmet çağlar fuhuş



nurdan seldüz

avukat hülya kuran kimdir esra erol

ibrahim berkay gezici gözaltı

mehmet çağlar ibrahim berkay gezici
alican söyler serdar güllü

tuğçe yıldız mısra fuhuş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.