İbrahim Karagül ve Adem Özköse arasında füze gerilimi: Sapık ve fanatik bir anlayış

İbrahim Karagül ve Adem Özköse arasında füze gerilimi: Sapık ve fanatik bir anlayış
Gazeteci Adem Özköse, Yeni Şafak Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül'ün "Erivan'ın tam ortasına bir füze düşmeli" sözlerine tepki gösterdi.

Yeni Şafak gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, dün sabah Ermenistan'ın Azerbaycan'daki sivil ve askeri noktaları hedef alması sonrasında "Erivan'ın tam markezine yanlışlıkla bir füze düşmeli! Azerbaycan yalnız değil. Ermenistan aslında Türkiye'ye saldırıyor. O zaman bizim de bir cevabımız olacak!" ifadelerini kullandı.

ADEM ÖZKÖSE: SAPIK ve FANATİK BİR ANLAYIŞ

Gazeteci Adem Özköse, Karagül'ün bu paylaşımına Twitter hesabından tepki gösterdi. Özköse, "Muhafazakar bir gazetenin genel yayın yönetmeni Erivan'ın tam ortasına füze düşmesini istemiş. Bizler Müslümanlar olarak bu sapık ve fanatik anlayıştan uzağız. Düşman kim olursa olsun savaşta sivil yerleşim bölgelerinin hedef alınmasını istemek vahşiliktir.

Türkiye'de yaşayan Ermenilere yönelik sosyal medyada yazılan aşağılayıcı ve tehditkar ifadeler de cahilane ve tehlikeli bir aklın ürünüdür. Müslüman bir Türk olarak bu ifadeleri reddediyorum. Bu ifadeler asla bizi, milletimizi temsil etmemektedir." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.