İki Yabancı (Saraswatichandra) 8. bölüm izle - Fragman ve özet

İki Yabancı (Saraswatichandra) 8. bölüm izle - Fragman ve özet
Kanal 7'nin yeniden yayınlamaya başladığı Hint dizisi İki Yabancı 8. bölümü ile karşınızda. Peki bugün dizide neler yaşanacak? İki Yabancı 8. bölüm özeti, fragmanı ve izleme seçenekleri haberimizde.

Sev Yeter'in final yapmasından sonra yeni dizisi merak edilen Kanal 7 eski bir yapımı yayınlamaya başladı. İki Yabancı (Saraswatichandra) 8. bölümü ile bugün karşımzıda olacak. İzleyiciler de dizinin yeni bölümüne dair araştırmalarda bulunarak neler yaşanacağını, fragmanı ve yeniden izleme seçeneklerini bulmak istiyor.

İki Yabancı (Saraswatichandra) 8. bölüm özeti
Kanal 7 ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi İki Yabancı 31 Temmuz Çarşamba günü yayınlanan son bölüm 8. bölümüyle izle7.com’da. Kanal 7’de gündüz kuşağında ekrana gelen İki Yabancı’nın bu bölümünde Kumud, Yas’ın suçlu olduğunu öğrenir ve daha fazla Saras’ın bedel ödemesine razı olmaz. Bunun için Yas’ı takip eder. Başkasının yaptığı hata için gece gündüz çalışan Saras’a, Kumud’ta destek olur. Çömlek yaparken iyice yakınlaşan Saras ve Kumud’un arasında bir çekim başlar. Ancak Saras’ın, Yas’ın suçlu olduğu gerçeğini ağzından kaçırması ile her şey değişir. Vidya, yengesine verdiği söz yüzünden sessiz kalırken Kumud duruma müdahale eder. Saras’ın suçsuz olduğuna inanan İlan ise onu affeder ve inek almasına izin verir. Saras tam hatasını ödemişken üvey annesi onu bitirmek için elinden geleni yapar. Saras’ın başına gelenleri öğrenen Guman, onun ineği öldürdüğünü polise ihbar eder.

İki Yabancı oyuncu kadrosu
Oyuncular: Jennifer Winget, Gautam Rode, Shiny Doshi, Anirudh Singh
Yönetmen: Sanjay Leela Bhansali
Senaryo: Ved Raj, Abhijit Sinha
Yapım Yılı: 2013
Ülke: Hindistan
Türü: Dram, Romantik
Orijinal Adı: Saraswatichandra

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.