Misafirlerine belediye bakmış! 42 bin 570 liralık şıra faturası

Misafirlerine belediye bakmış! 42 bin 570 liralık şıra faturası
35 milyon lira borcu olan Besni Belediyesi’nin, AK Parti Milletvekili Ahmet Aydın ile eski milletvekili Mehmet Metiner'in misafirlerine ikram etmek üzere 42 bin 570 liralık şıra aldığı ortaya çıktı

AK Partili Adıyaman Besni Belediyesi'nin hesaplarını inceleyen İçişleri Bakanlığı müfettişleri, belediye kasasından binlerce liralık şıra alımı yapıldığını belirledi. Şıraların, AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ile AK Parti Adıyaman eski Milletvekili Mehmet Metiner'in konuklarına ikram etmesi için alındığı ortaya çıktı. Rapora göre, Aydın için 28 bin 50, Metiner için de 14 bin 520 liralık şıra alımı yapıldığı görüldü. Müfettişler, raporlarında Başkan Yardımcısı Mustafa Öztürk'e 436 bin 529 liralık zimmet çıkarılmasını istedi.

‘NEDEN GÖNDERDİN’ DENİLMEZ Kİ!
Bakanlık raporuna ilişkin açıklama yapan AK Parti eski Milletvekili Mehmet Metiner, “Benim belediye başkanından böyle bir talebim olmamıştır. Belediye başkanları zaten gittikleri her yere, yöresel ürünlerini alıp giderler. Kimseye ‘bunu neden gönderdin, gönderme’ diyecek durumda değiliz ki” diye konuştu. “Bu bana çekilen bir algı operasyonudur” diyen Metiner, “Belli ki devlet içinden bazı alçaklar, bazı kripto unsurlar böyle bir raporu sızdırdılar” diye konuştu.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.