İkimizin Yerine 531. Bölüm Özeti 20 Şubat Perşembe

İkimizin Yerine 531. Bölüm Özeti 20 Şubat Perşembe
Kanal 7'nin Hint dizileri arasında en çok ilgi gören yapımı olan İkimizin Yerine 20 Şubat Perşembe günü 531. bölümü ile ekranlardaki yerini alacak. Peki yeni bölümde neler olacak? İkimizin Yerine 531. Bölüm özeti haberimizde yer alıyor.

Ulusal kanallar arasında Hint dizisi yayınlayan tek kanal olan Kanal 7 bu sebepten dolayı ilgi odağı haline geldi. Hatta sabah kuşağına bir yapım daha eklendi. İkimizin Yerine'de bugün neler yaşanacağı merakla araştırılıyor ve öğrenilmek iteniyor. Nimboli Mnagla ile köyüne dönmüştü. Mangla Anandi’den 4 gün süre ister. Mangla Jaira köyüne geldiğinde Kamli Nimboli için endişelidir. Kundan daha ilk günden Nimboli’ye sıkıntı vermeye başlar. Nimboli uyumaya çalışırken Mangla’ya Anandi’yi özlediğini söyler. Mangla sinirlenir ve arkasını dönüp uyur. Nimboli kalkar ve telefonla Dadisa ve Anandi ile konuşur. İkimizin Yerine 531 bölüm özeti ve fragmanı haberimizde.
 


İkimizin Yerine 531 bölüm özeti

Kamli uyandığında Puşkar ile yattığını hatırlar ve sinirle kalkar. Yüzünü yıkamaya başlayan Kamli Puşkar’a kızar. Puşkar neden kızdığını anlayamazken Mangla Kamli’ye neler olduğunu sorar. Kamli Gopal’e ihanet ettiğini ve Puşkar ile yattığını söyler. Mangla Puşkar’ın çok mesafe katettiğini Gopal’in geçmişi, Puşkar’ın da geleceği olduğunu söyleyerek Puşkar’a sahip olmasını ister. Nimboli yeniden Anandi’yi arar ve onunla konuşurken Mangla telefonu kapatır. Anandi yeniden aradığında Mnagla Nimboli’nin gerçeği öğrenmeye hazır olmadığını söyler ve telefonu kapatır. Anandi geriliyor. Nimboli Mangla’nın yanına gelir ve bir kaç gün sonra Jetsar’a gitmek istediğini söyler. Mangla sinirlenir ve duygusal şantaj yapar. Nimboli bundan sonra bu konuyu açmayacağını söyler. Akira ve Denu milletin getirdiği hediyelere bakarlar. Akira altın ve mücevherlere bakarak bir insanın bu kadar kısa sürede bu parayı kazanamayacağını söyler. Denu bunu içki içerek kutlayacaklarını söyler. Akira insanlardan korktuğu için temkinli davranırken Denu kılık değiştirsek kimse bizi tanıyamaz diyerek Akira’nın aklına girer. Onlar bir yerde içerken bazı adamlar tarafından tanınır. Denu sarhoş olmuştur. Akira adamların bakışlarından korkar ve oradan Denu ile uzaklaşır. Doktor Anant Anandi’yi üzgün görür ve nedenini sorar. Anandi Nimboli’yi Mangla’ya emanet ederek Jaira’ya gönderdiğini şimdi ise Mnagla’nın telefonlara bile bakmadığını köyde kalmak istediklerini söyler. Akira ve Denu içkilerini de alarak halkı karşıladıkları yere giderler. Burasının daha güvenli olacağını düşünürler. İyice içerek sızarlar ve şişeleri de ortalığa atarlar. Sabahleyin bir adam temizlik yapmak için Akira ve Denu’nun bulunduğu yere gelir ve içki şişesi görerek şok olur. Akira ve Denu yerlerini aldıklarında kalabalık onlara öfkeyle bakıyordur. Akira’ya içki şişesini gösteren köylü açıklama beklerken Akira ayağa kalkar ve yakınındaki tapınağa yürüyerek gider. Denu ve köylüler de onun peşinden gidiyordur. Denu köylüleri lanetlememesi için Akira’ya yalvarırken Akira tapınakta sesli dua eder. Köylü ilk kez konuşan Akira karşısında şok olur. Akira artık burada kalmayacaklarını söyler. Köylüler ona yalvarırken Akira kalmaya devam edeceğini söyler. Akira dilenci kılığında hanımı ve Kundan’ı görmeye gelir. Kundan ile çarpışan Akira ondan aar işitirken Kundan’a melül melül bakar. Akira kapıya kadar gelirken Mangla Nimboli’den dilenciye meyve vermesini ister. Nimboli Akira’ya su siter misin diye sorar. Akira konuşarak reddeder. Nimboli düşünmeye başlar. Akira Nimboli’nin kendisini tanıyacağını düşünerek önce onu öldürmeyi düşünür. Doktor Anant Jagdiş’i görmeye gelir. Mangla’dan Nimboli’nin velayetini neden almadıklarını sorar. Jagdiş Mangla’nın sözlerinden dolayı diye cevap verir. Anant Nimboli’ye kimselere kaptırmama sözü verir. Akira Harki ile görüşmek için onun ayağına getirlimesini ister. Onun acılarını sonlandırmayı vadeder.  İkimizin Yerine 20 Şubat Özeti sona erdi.

sargun mehta

ikimizin yerine yeni ganga aasiya kazi

İkimizin Yerine (Balika Vadhu) dizisi konusu
Çocuk yaşta evlendirilen küçük bir kızın dram dolu hayatını konu alan Balika Vadhu- İkimizin Yerine adıyla 9 Eylül’den itibaren her gün 16:10’da Kanal 7 ekranlarında… Türkiye’de de uyarlaması yayınlanan ve yayınlandığı dönemde çok ilgi gören dizi, orijinal haliyle Kanal 7’de yayınlanıyor. Aşkı, pişmanlığı ve hüznü içinde barındıran, masum bir sevgi ile başlayan Hint dizisi Balika Vadhu- İkimizin Yerine Kanal 7’de… Anandi ve Jagdish arasında yaşanan bir evlilik ve sonrasında değişen hayatların konu olduğu İkimizin Yerine dizisi izleyicileri hüzünlü hikayesine ortak edecek. Anandi, Jagdish ile evlendiğinde aşk kavramının farkında olmayacak kadar küçüktür. Ancak geçen yıllar içinde Jagdish’i tanır ve âşık olur. Ama bu aşkı karşılıksızdır. Çünkü Jagdish, Gauri isimli bir kızı seviyordur. Jagdish, Anandi’den boşanır ve Gauri ile evlenir. Jagdish’in ailesi Gauri’yi kabullenmez ve Gauri, Jagdish’in ailesine karşı kin besler. Jagdish ise yaptığı hatayı anlayıp pişman olsa da bazı şeyler için çok geç kalmıştır. Jagdish, ailesinden özür dileyip, Anandi ile tekrar barışmak istese de önünde başka engeller vardır. Anandi’nin hayatına Shivraj Shekhar girmiştir. Jagdish, yaşadığı pişmanlığı atlatabilecek mi? Anandi ile Jagdish’in yolları bir daha kesişecek mi? Çocuk yaşta evlenen genç bir kızın yaşadığı dram dolu hayatı konu alan ‘İkimizin Yerine’ her gün 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.