İkimizin Yerine 539. Bölüm Özeti ve fragmanı

İkimizin Yerine 539. Bölüm Özeti ve fragmanı
Kanal 7'de yayınlanan bölümleri ile haftanın her günü binlerce kişi tarafından izlenen İkimizin Yerine 539. kez izleyicilerin karşısında. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak edilerek araştırılıyor. İkimizin Yerine 539. Bölüm Özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle karşılaşan ve her bölümü binlerce kişi tarafından izlenen İkimizin Yerine'de yeni bölüm heyecanı. Yeni bölümde Kavita’nın köylüler tarafından kaçırılması üzerine polis ve Anandi harekete geçmiştir. Olayların arkasında ise beken ve Baba Ji (Akira) vardır. Anandi arabadan iner ve bakanın evine doğru gider. Şivam ve Nandini’den arabada oturmalarını ister. Şivam polisleri görünce annesine haber vermek için arabadan çıkar. Nandini de peşinden gider. Polis ve Jagdiş bakanın evinde başka birini görürler. Akira bakanı arar ve polis gelmeden uyardığı için teşekkür eder. İkimizin Yerine 28 Şubat Özeti başlıyor.

İkimizin Yerine 539. bölüm özeti

Anandi arabasına döndüğünde çocukları göremez ve endişelenir. Bu sırada Nandini ve Şivam ortaya çıkar. Şivam ondan özür dilerken Anandi sizi göremeyince öleceğimi düşündüm der ve çocuklarına sarılır. Akira küçük kız Kavita için köylüleri kışkırtmaya devam ediyor. Kavita evlenirse köyde bolluk yaşanacağını garanti eder. Polis oraya geldiğinde köylüler polisi karşılar. Jagdiş ve müfettiş endişelidir.

Köylüler Baba Ji’yi asla vermeyeceklerini söyler. Anandi de olay yerine gelir. Jagdiş Maoni Baba’nın kontrolü ele geçirdiğini ve nasıl kurtulacaklarını bilemediğini söylerken içeri köylü kadınların girdiğini farkeder ve Anandi’den köylü kılığına girmesini ister. Akira Kavita’yı yanına almış ve güçlük çıkarmamasını istiyor. Küçük kız evlenmek istemediğini, okumak istediğini söylese de Akira şiddet uygulayarak kızı sıkıştırıyor. Kavita Akira’nın yüzündeki bezi çıkarınca Harki ve Kundan sinirlenir. İkimizin Yerine 28 Şubat Özeti başlıyor.

Anandi içeri girdiğinde Akira’nın Kavita’ya şiddet uyguladığını görür. Baba Ji denilen adamın Akira olduğunu anlamıştır. Telefonuna görüntüleri kaydediyordur. Akira küçük kızı t,msahlara yedireceğini söylerken Anandi içeri girer. Küçük kız kurtarılmasını ister. Anandi Akira’ya maskesinin düştüğünü söyler. Dadisa Jagdiş’i arar, kalbinin çarptığını söyler ve neler olduğunu sorar. Jagdiş işlerin yolunda olduğunu söylerken köylülerin taşlı saldırısına uğrar. Jagdiş daha sonra arayacağını belirtir.

Anandi Akira’nın sonunun geldiğini söylerken Akira Kundan’ın da yardımıyla Anandi’yi susuz bir kuyuya getirir ve araya atar. Anandi yere düşünce bilincini kaybeder. Akira ve Kunda Anandi’nin üzerine taşlar ve saman atarlar. Anandi gözden kaybolunca da Kavita’yı evlendirmeye giderler. Anandi bir süre sonra elini oynatır. Üzerindeki taş ve samanı temizler ve kuyudan çıkmaya çalışır. Bu sırada bir telefon sesi duyar ve Jagdiş diye bağırır. Jagdiş de köylüler gibi giyinmiş halde onun sesini duyar ve bir ip yardımıyla Anandi’yi çıkarır. ANandi Akira’nın yaşadığını söylediğinde Jagdiş şok olur.

Şimdi Kavita’nın evlenmesini engel olmaya gideceklerini söylerler. Anandi ve Jagdiş önce Harki’yi bulurlar ve Akira’nın yaşadığını söylerler. Harki bir şey bilmiyormuş gibi şaşırır. Anandi bu gün gerçekleri söyleme vakti diyerek köydeki tüm kadınların evine gider ve küçük yaştaki bir çocuğun evlendirilmemesi için destek toplar. Ardından topladığı kadınlarla Harki’nin karşısına çıkar. Harki Baba Ji’nin kutsal ruh olduğunu söyler. Kadınlar da Baba Ji’nin iyi birisi olduğunu söylerler. Anandi’den kanıt isterler. Anandi kanıt göstereceğini söyleyince Harki şok olur.

Akira düğün ritüellerini izlerken bir kadın Kavita gibi bir çocuğun evlenmesine izin vermeyeceğini söyler. Akira kim bu kadınlar derken Anandi ortaya çıkar ve senin Akira olduğunu bildiklerini söyler. Kavita Anandi’ye koşar ve Akira’nın Anandi’yi kuyuya attığını ve kendisini de timsaha yedirme bahanesiyle tehdit ettiğini söyler. Köyde dedikodular başlamıştır. İkimizin Yerine 28 Şubat Özeti sona erdi.


sargun mehta

ikimizin yerine yeni ganga aasiya kazi

İkimizin Yerine (Balika Vadhu) dizisi konusu
Çocuk yaşta evlendirilen küçük bir kızın dram dolu hayatını konu alan Balika Vadhu- İkimizin Yerine adıyla 9 Eylül’den itibaren her gün 16:10’da Kanal 7 ekranlarında… Türkiye’de de uyarlaması yayınlanan ve yayınlandığı dönemde çok ilgi gören dizi, orijinal haliyle Kanal 7’de yayınlanıyor. Aşkı, pişmanlığı ve hüznü içinde barındıran, masum bir sevgi ile başlayan Hint dizisi Balika Vadhu- İkimizin Yerine Kanal 7’de… Anandi ve Jagdish arasında yaşanan bir evlilik ve sonrasında değişen hayatların konu olduğu İkimizin Yerine dizisi izleyicileri hüzünlü hikayesine ortak edecek. Anandi, Jagdish ile evlendiğinde aşk kavramının farkında olmayacak kadar küçüktür. Ancak geçen yıllar içinde Jagdish’i tanır ve âşık olur. Ama bu aşkı karşılıksızdır. Çünkü Jagdish, Gauri isimli bir kızı seviyordur. Jagdish, Anandi’den boşanır ve Gauri ile evlenir. Jagdish’in ailesi Gauri’yi kabullenmez ve Gauri, Jagdish’in ailesine karşı kin besler. Jagdish ise yaptığı hatayı anlayıp pişman olsa da bazı şeyler için çok geç kalmıştır. Jagdish, ailesinden özür dileyip, Anandi ile tekrar barışmak istese de önünde başka engeller vardır. Anandi’nin hayatına Shivraj Shekhar girmiştir. Jagdish, yaşadığı pişmanlığı atlatabilecek mi? Anandi ile Jagdish’in yolları bir daha kesişecek mi? Çocuk yaşta evlenen genç bir kızın yaşadığı dram dolu hayatı konu alan ‘İkimizin Yerine’ her gün 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.