İkimizin Yerine 544. Bölüm Özeti ve fragmanı - 4 Mart Çarşamba

İkimizin Yerine 544. Bölüm Özeti ve fragmanı - 4 Mart Çarşamba
Kanal 7'de yayınlanan bölümleri ile haftanın her günü binlerce kişi tarafından izlenen İkimizin Yerine 544. kez izleyicilerin karşısında. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merak edilerek araştırılıyor. İkimizin Yerine 544. Bölüm Özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Yayınlandığı günden bu yana büyük bir ilgiyle karşılaşan ve her bölümü binlerce kişi tarafından izlenen İkimizin Yerine'de yeni bölüm heyecanı. Yeni bölümde Kris ve Nandini telefonda konuşmalarına rağmen bir araya gelemiyorlardı. Kris Nandini için teyze diyerek onu kızdırır. Sonunda Kris ve Nandini bankadan çıkarken çarpışır. Nandini Kris’in kollarına düşerken göz kilidi yaşanır. Nandini ondan bırakmasını isterken Kris güzel bir teyze olduğunu söyler. Ardından Nandini onu hatırlar. Kris de telefon ve günlüğünü sorar. Nandini ona verirken Kris günlüğünü öpüyordur. Nandini bir daha görüşmemek umuduyla diyerek ayrılır. İkimizin Yerine 4 Mart Özeti başlıyor.


İkimizin Yerine 544. bölüm özeti

Ancak kader onları bu sefer de hastanede karşılaştırır. Kris bizzat Doktor Amit tarafından Nandini’nin stajyeri olarak görevlendirilmiştir. Nandini onu ölü bir hastanın yanına götürür. Kris ölüye yaklaştığında bayılır. Hemşire onu yerden kaldırırken Nandini ondan stajyer gibi davranmasını ister. Nandini kötülüklerin artmaması için Tanrı’ya dua ederken daha önce ölen adamın kız kardeşi muhabirlerle birlikte hastaneye gelmiştir. Kız kardeşinin ölümünden Nandini ve hastaneyi suçluyordur.

Amit bu duruma sinirlenirken Nandini kızdan bu dramı sonlandırmasını ister. Kardeşin buraya geldiğinde yaralıydı der. Kız yalan söylediklerini belirtirken gazeteciler hastanenin kapatılmasını ister. Şivam/Şankar da haberleri izleyenler arasındadır ve çok sinirlidir. Nandini kendini savunmaya devam ederken telefonuna bir video gelir. Videoda kızın erkek kardeşinin birisi tarafından kötü bir şekilde dövüldüğü gözüküyordur. Nandini bunu basınla paylaşır ve bir daha haber yaparken düzgün yapmalarını ister. Basın dağılırken kız gelir ve Nandini’ye sarılır. Erkek kardeşini döven kişinin kocası olduğunu söyler. Nnadini ona her zaman destek vermeye hazır olduğunu söyler.

Doktor Amit Nandini’den etkilenmiştir ve videoyu kimin gönderdiğini sorar. Nandini gizli bir kahraman diye cevap verir. Videoyu gönderen kişi ise Şivam’dır. Ancak Nnadini’nin karşısına çıkmak istemiyor. Bunun nedenini ben de bilmiyorum ama ilerde ortaya çıkacaktır. Nandini eve gelince annesinin çığlığını duyar. Annesi 3 günden beri bir farenin onları rahatsız ettiğini ancak yeni kiracının fareyi yakaladığını belirtir. Yeni kiracı Kris’in ta kendisidir. Nandini annesinden Kris’in verdiği depozitoyu vermesini ve Kris’in gitmesini ister. Kris’in burada kalamayacağını söyler.

Bu arada baba da gelir ve Kris’in verdiği depozitonun borcunu kapattığını söyler. Annesi de Kris’in kalmasından yana olduğu için Nandini kalmasına müsade eder. Ancak Kris’in cıvık davranmamasını ve sınırları aşmamasını ister. Burada onu görmek istemediğini söyler. Kris anneye Nandini ile nasıl tanıştığını anlatır. Nandini Sudha’nın yanına gider ve Premal’in ailesiyle görüşeceğini söyler. Sudha bunların sorumlusu sensin diyerek odasına girer ve kapıyı kilitler.

Gece yarısı Nandini uyuyamaz ve Sudha’nın odasına gider. Ancak Sudha kapıyı açmaz. Nandini Kris’i uyandırır ve ondan yardım ister. Kris Sudha’nın kapısını kırarak içeri girer. Sudha yanında fare zehriyle yerde yatıyordur. Nandini ve Kris müdahale ederken Nandini doktor Amit’i arar ve ondan yardım ister. Ardından Sudha’yı hastaneye götürürler. Sudha kritik durumu atlatırken  Amit, Nandini’ye Sudha’nın üç ay hamile olduğunu söyler. Nandini şoktadır.

Amit Sudha’yı evlendirmeleri gerektiğini söylerken Nandini Premal ve ailesinin evliliği reddettiklerini söyler. Bu sırada Sudha’nın anne ve babası da gelmiştir. Nandini bu konuda bir şey söylemezken Sudha için Premal’İn ailesi ile bir an önce görüşeceklerini söyler. Nandini ebeveynlerinden eve gitmelerini ve evlilik düzenlemelerini yapmalarını ister. Babası Premal ailesi bunu kabul edecek mi derken Nandini ona güvenmelerini ister. Sudha kendine gelince Nnadini’yi görür ve ölmeme neden izin vermedin diye tepki gösterir. Nandini seni ve bebeğini kurtardık deyince Sudha şaşırır ve ailenin haberi var mı diye sorar. 

Nandini bunu kimseyle paylaşmadığını söyler ve Premal’in alesine gider. Premal’in ailesi bu sırada bir kıza bakıyorlardır. Kızın ailesi onlara altın ve giyecekler sunar. Premal için bir araba alacaklarını söylerler. Onlar mutlu bir şekilde ayrılırken Nandini karşı gelir ve Premal’a Nandini’nin hamile olduğunu ve onsuz yaşayamayacağını söyler. Premal’in ailesi bir kızla görüştüklerini ve kendileri için değerli şeyler verdiklerini söyler. Ayrıca Balika Vadhu geçmişi olan birisinin kardeşi ile dünür olamayacaklarını söyler. Nandini sinirlenir ve gerçek sebeb bu mu diye sorar. Yeni kız tarafı size ne sunuyorsa aynısını alacağım deyince Premal’İn ailesi razı olur.

Nandini Kris’i merkezi hapishanenin dışında görür ve burada ne yapıyor diye merak eder. Onu arar ve nerde olduğunu sorar. Kris kahvaltı yaptığını söyler. Nandini onun neden yalan söylediğini merek ederek eve gider. Evde müfettişi görür. Müfettiş Kris’i sormaya gelmiştir. Kris gelir ve geçmişi ile bazı şeyleri anlatmadığını söyler. Müfettiş rütin işler deyince Kris rahatlar ve müfettişe odasındaki evrakları gösterir. Müfettiş giderken Nandini Kris’e neden yalan söylüyorsun ve neden müfettişe para verdin diye sorar. Kris gergindir. İkimizin Yerine 4 Mart Özeti sona erdi.


sargun mehta

ikimizin yerine yeni ganga aasiya kazi

İkimizin Yerine (Balika Vadhu) dizisi konusu
Çocuk yaşta evlendirilen küçük bir kızın dram dolu hayatını konu alan Balika Vadhu- İkimizin Yerine adıyla 9 Eylül’den itibaren her gün 16:10’da Kanal 7 ekranlarında… Türkiye’de de uyarlaması yayınlanan ve yayınlandığı dönemde çok ilgi gören dizi, orijinal haliyle Kanal 7’de yayınlanıyor. Aşkı, pişmanlığı ve hüznü içinde barındıran, masum bir sevgi ile başlayan Hint dizisi Balika Vadhu- İkimizin Yerine Kanal 7’de… Anandi ve Jagdish arasında yaşanan bir evlilik ve sonrasında değişen hayatların konu olduğu İkimizin Yerine dizisi izleyicileri hüzünlü hikayesine ortak edecek. Anandi, Jagdish ile evlendiğinde aşk kavramının farkında olmayacak kadar küçüktür. Ancak geçen yıllar içinde Jagdish’i tanır ve âşık olur. Ama bu aşkı karşılıksızdır. Çünkü Jagdish, Gauri isimli bir kızı seviyordur. Jagdish, Anandi’den boşanır ve Gauri ile evlenir. Jagdish’in ailesi Gauri’yi kabullenmez ve Gauri, Jagdish’in ailesine karşı kin besler. Jagdish ise yaptığı hatayı anlayıp pişman olsa da bazı şeyler için çok geç kalmıştır. Jagdish, ailesinden özür dileyip, Anandi ile tekrar barışmak istese de önünde başka engeller vardır. Anandi’nin hayatına Shivraj Shekhar girmiştir. Jagdish, yaşadığı pişmanlığı atlatabilecek mi? Anandi ile Jagdish’in yolları bir daha kesişecek mi? Çocuk yaşta evlenen genç bir kızın yaşadığı dram dolu hayatı konu alan ‘İkimizin Yerine’ her gün 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.