İkimizin Yerine yeni Ganga (Aasiya Kazi) kimdir? Kariyeri ve hayatı

İkimizin Yerine yeni Ganga (Aasiya Kazi) kimdir? Kariyeri ve hayatı
Hafta içi yayınlanan bölümleriyle binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen İkimizin Yerine'de Ganga karakteri yine değişti. Son olarak Sargun Metha'nın canlandırdığı Ganga'yı artık Aasiya Kazi oynayacak. Peki İkimizin Yerine yeni Ganga yani Aasiya Kazi kimdir? Kariyeri ve hayatı haberimizde.

Kanal 7'nin en çok ilgi gösterilen dizilerinden biri olan ve Yemin ile birlikte kanalı taşıdığına inanılan İkimizin Yerine'de yeni dönem başlıyor. İzleyiciler şu an 433. bölümü yayınlanan dizinin 439. bölümünde Ganga'nın değiştiğini görecek. Bu gelişmenin ardından dizi izleyicileri 'İkimizin Yerine yeni Ganga kimdir?' sorusunu soracak. Peki Aasiya Kazi kimdir? Detayları sizler için derledik.
 


İkimizin Yerine yeni Ganga (Aasiya Kazi) kimdir?

Aasiya Kazi 12 Aralık 1991 Mumbai doğumludur. Kendisi 28 yaşındadır. Bhavan's Koleji'nden mezun olup Bachelor of Arts Üniversitesi'ni bitirmiştir. En ünlü olduğu ve şöhreti yakaladığı dizi Bandini olmuştur. İki sene süren dizide milyonlar tarafından izlenmiştir. Boyu 1.63 cm olup 53 kilodadır. Müslüman bir aileye mensuptur. Bu sebeple de müslümandır. Dans etmek en büyük hobisidir. Sachin Tendulkar en sevdiği kriketçidir. Kriket Hindistan'da en çok ilgi gösterilen spordur. Kriketle ilgilenmeyen insan sayısı oldukça azdır. Babası inşaat mühendisi, annesi ev hanımıdır. Kardeşleri olup olmadığı bilinmemektedir. Shakem Sayed ile bir dönem ilişki yaşamıştır. 

ikimizin yerine yeni ganga aasiya kazi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.