İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu 10 Mayıs Pazar Canlı Yayın İzle FOX TV

İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu 10 Mayıs Pazar Canlı Yayın İzle FOX TV
İlker Karagöz'ün sunumuyla FOX TV ekranlarında yayınlanan Çalar Saat 10 Mayıs 2020 Pazar canlı yayın izle seçeneği ile karşınızdayız. Çalar Saat'te neler yaşandı? İşte detaylar...

İlker Karagööz Çalar Saat ile bugün yayında. Sabahın ilk ışıklarında güne damgası vuran ve yeni günde etkisini gösterebilecek haberlere yer veren ve değerli isimleri konuk eden İlker Karagöz Çalar Saat ile karşımızda. Halkın her kesime hitap etmesiyle de tanınan başarılı sunucu son dakika haberleri ile evlerimize girmeyi başarıyor. Günlük hayata dair de pek çok paylaşımda bulunarak izleyicilerinin takdirini kazanan Karagöz'ün programı ilgiyle takip ediliyor. FOX TV Çalar Saat 10 Mayıs Pazar canlı yayın izle ile ilgili tüm detaylar haberimizde..
 


İlker Karagöz kimdir?

İlker Karagöz, 18 Mart 1980 yılında ailesinin görev yaptığı Muş'da, Mehmet öğretmen ve Zeynep hemşirenin oğlu olarak doğmuştur. Tam ismi Arda İlker Karagöz’dür. Aslen Çanakkalellidir. Daha önce FOX TV'de Ankara muhabiri olarak çalışan, Parlemento Muhabirleri Derneği üyesi de olan İlker Karagöz, haber spiker olarak girdiği Fox TV de kısa süre içinde haber editörü oldu. İlker Karagöz, Atv’de haber spikeri olarak çalışmakta olan Damla Ünler Karagöz ile evlidir. 17 Aralık 2012 tarihinde Can Karagöz adında bir oğlu oldu. Fox Tv’de Hafta Sonu Çalar Saat haber programını sunan Murat Güloğlu programdan attığı Tweet nedeniyle 10 Mart 2017 tarihinde kovuldu. 11 Mart 2017 tarihi itibariyle programın yeni sunucusu ise İlker Karagöz oldu.

2005-2008 senelerinde Akşam Gazetesi’nin Ankara temsilciliği yürüten Küçükkaya, 2008 yılı Kasım ayında Akşam Gazetesi’nin genel yayın yönetmeni oldu. Haziran 2013 tarihinde Gezi Parkı olaylarının ardından görevinden alındı.

2013 yılı Eylül ayında Fox TV’de “Çalar Saat” adlı programı sunmaya başladı.

2008 yılında “Cumhuriyetimizi Dair” ve 2012 yılında “Cumhuriyet’in İlk Yüzyılı” adlı iki kitabın ardından 2019'da da Biraz Cesaret isimli kitabı çıkarmıştır.


 

Çalar Saat 10 Mayıs Pazar FOX TV İzle


Hafta içi her sabah 08:00'de yayınlanan İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat'i FOX TV internet sitesinden ve FOX TV Youtube kanalı üzerinden izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.