İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu Canlı İzle - 19 Mayıs 2019 Pazar FOX TV

İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu Canlı İzle - 19 Mayıs 2019 Pazar FOX TV
İlker Karagöz'ün sunumuyla FOX TV ekranlarında yayınlanan Çalar Saat Hafta Sonu 19 Mayıs Pazartesi canlı yayın izle seçeneği ile karşınızdayız. Çalar Saat Hafta Sonu'nda neler yaşandı? İşte detaylar...

Sabahın ilk ışıklarında güne damgası vuran ve yeni günde etkisini gösterebilecek haberlere yer veren ve önemli konuları ön plana çıkaran Çalar Saat Hafta Sonu ile karşımızda. İlker Karagöz halkın her kesime hitap etmesiyle de tanınıyor ve başarılı sunucu son dakika haberleri ile evlerimize girmeyi başarıyor. Günlük hayata dair de pek çok paylaşımda bulunarak izleyicilerinin takdirini kazanan İlker Karagöz'ün sunduğu tüm gelişmeler büyük bir ilgiyle takip ediliyor. FOX TV Çalar Saat Hafta Sonu 19 Mayıs Pazar canlı yayın izle ile ilgili tüm detaylar haberimizde.
 


İlker Karagöz kimdir?

İlker Karagöz, 18 Mart 1980 yılında ailesinin görev yaptığı Muş'da, Mehmet öğretmen ve Zeynep hemşirenin oğlu olarak doğmuştur. Tam ismi Arda İlker Karagöz’dür. Aslen Çanakkalellidir. Daha önce FOX TV'de Ankara muhabiri olarak çalışan, Parlemento Muhabirleri Derneği üyesi de olan İlker Karagöz, haber spiker olarak girdiği Fox TV de kısa süre içinde haber editörü oldu. İlker Karagöz, Atv’de haber spikeri olarak çalışmakta olan Damla Ünler Karagöz ile evlidir. 17 Aralık 2012 tarihinde Can Karagöz adında bir oğlu oldu. Fox Tv’de Hafta Sonu Çalar Saat haber programını sunan Murat Güloğlu programdan attığı Tweet nedeniyle 10 Mart 2017 tarihinde kovuldu. 11 Mart 2017 tarihi itibariyle programın yeni sunucusu ise İlker Karagöz oldu.
 


Çalar Saat Hafta Sonu 19 Mayıs Pazar FOX TV İzle

Hafta sonları sabah 07.15'te yayınlanan İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu'nu FOX TV internet sitesinden ve FOX TV Youtube kanalı üzerinden izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum