İlker Karagöz ile FOX Ana Haber İzle 11 Ağustos Pazar FOX TV

İlker Karagöz ile FOX Ana Haber İzle 11 Ağustos Pazar FOX TV
FOX TV ekranlarında yayınlanan ve reytinglerinde zirveye oynayan İlker ile FOX Ana Haber 11 Ağustos Pazar izle seçeneği ile karşınızdayız. İşte detaylar...

Hafta içi Fatih Portakal ile ekranlara gelen FOX Ana Haber'de ünlü sunucunun tatile çıkması sonrası görevi İlker Karagöz devralıyor. Güzelliği ve başarısıyla uzun süredir ekranlarda adından söz ettiren tecrtübeli haber sunucusu bugün de karşımızda olacak. Türkiye ve dünya gündemini binlerce izleyiciye aktaracak olan Tosun'un yine reyting sıralamasında da üst basamaklarda yer alması bekleniyor. İlker Karagöz ile FOX Ana Haber 11 Ağustos Pazar izle linki haberimizde yer alıyor.
 


İlker Karagöz ile FOX Ana Haber - 11 Ağustos izle

Seçim odaklı bir gündemle televizyon ekranlarında yer alan ana haber bültenleri Pazar ve pazar daha yumuşak bir yayın akışı ile karşımıza çıkabiliyor. Gündemin değerlendirildiği ve izleyicilere en objektif şekilde aktarılmaya çalışıldığı haber kanallarından biri olan FOX TV'yi izlemek çok kolay. İnternet üzerinden pek çok seçenek bulunuyor. İlker Karagöz ile FOX Ana Haber'i 11 Ağustos Pazar günü izlemek isteyenler kanalın internet sitesinden canlı yayına erişim sağlayabilirler.


İlker Karagöz kimdir?

İlker Karagöz, 18 Mart 1980 yılında ailesinin görev yaptığı Muş'da, Mehmet öğretmen ve Zeynep hemşirenin oğlu olarak doğmuştur. Tam ismi Arda İlker Karagöz’dür. Aslen Çanakkalellidir. Daha önce FOX TV'de Ankara muhabiri olarak çalışan, Parlemento Muhabirleri Derneği üyesi de olan İlker Karagöz, haber spiker olarak girdiği Fox TV de kısa süre içinde haber editörü oldu. İlker Karagöz, Atv’de haber spikeri olarak çalışmakta olan Damla Ünler Karagöz ile evlidir. 17 Aralık 2012 tarihinde Can Karagöz adında bir oğlu oldu. Fox Tv’de Hafta Sonu Çalar Saat haber programını sunan Murat Güloğlu programdan attığı Tweet nedeniyle 10 Mart 2017 tarihinde kovuldu. 11 Mart 2017 tarihi itibariyle programın yeni sunucusu ise İlker Karagöz oldu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.