İrem Helvacıoğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve kariyeri

İrem Helvacıoğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve kariyeri
Sen Anlat Karadeniz'de canlandırdığı Nefes rolüyle adını Türkiye'ye duyuran İrem Helvacıoğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli ve hangi dizilerde oynadı? İşte yanıtı.

Türkiye'nin en çok izlediği diziler arasında yer alan ve yıllardır çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Diriliş Ertuğrul'u tahtan indiren Sen Anlat Karadeniz'de Nefes rolünü İrem Helvacıoğlu oynuyor. Dizi iki sezondur reyting sıralamasında ilk sırayı kimseye kaptırmadı. Bu paylardan büyük yüzdelerinden biri de İrem Helvacıoğlu'na ait. Güzelliğinin yanısıra sosyal medyadaki paylaşımları ve binlerce takipçisiyle adından söz ettiren güzel oyuncu için binlerce kişi hakkında araştırma gerçekleştiriyor. Peki İrem Helvacıoğlu kimdir ve hangi dizilerde oynadı.

İrem Helvacıoğlu kimdir?
Aslen Ankaralı olan İrem Helvacıoğlu, 2 Şubat 1990 tarihinde babasının görevi dolayısıyla Almanya’da dünyaya geldi. Henüz 11 yaşındayken tiyatroya ilgi duymaya başladı. Bu nedenle Müjdat Gezen Sanat Merkezinde Tiyatro Eğitimi aldı. Konservatuar biletini kaptıktan sonra birkaç yerel projede ufak roller üstlendi. Profesyonel oyunculuğa ilk adımını Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisi ile attı ancak asıl çıkışını Güneş’in Kızları dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteriyle yakaladı. Ardından Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi Pusu, No:309 dizilerinin kadrosunda yer aldı. İrem Helvacıoğlu ilk başrol heyecanını ise Ulaş Tuna Astepe, Mehmet Ali Nuroğlu ve Sinan Tuzcu’nun da oyuncu kadrosunda yer aldığı Sen Anlat Karadeniz dizisiyle yaşadı. İrem Helvacıoğlu, bu dizide geçmişte para karşılığı satıldığı adamın zulmünden kaçıp çocuğuyla birlikte Karadeniz'e sığınan Nefes’i canlandırıyor.

irem helvacıoğlu fotoğrafları

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.