İsmail Küçükkaya Çalar Saat'te neden yok? Ne zaman haber sunacak 23 Ocak Perşembe

İsmail Küçükkaya Çalar Saat'te neden yok? Ne zaman haber sunacak 23 Ocak Perşembe
FOX TV'nin ilgiyle izlenen sabah haberleri programı Çalar Saat'i takip edenler İsmail Küçükkaya'nın yayında olmadığını görünce üzüldü. Peki İsmail Küçükkaya Çalar Saat'te neden yok? FOX TV'den ayrıldı mı? Neden haber sunmuyor? Ne zaman haber sunmaya başlayacak ? İşte detaylar...

Hafta içi her sabah izleyicileriyle buluşan ve  güne iz bırakan yayınlara imza atan İsmail Küçükkaya bir süredir Çalar Saat'te yer almıyor. Yaptığı programların yanısıra halkın sesi olmayı başaran ve her gün sosyal medyaya damga vurarak Türkiye gündemine oturan Küçükkaya'nın durumunu öğrenmek isteyenlerin sayısı on binleri buldu. Vatandaş sabah saatlerinde en doğru haber kaynaklarından biri olan başarılı sunucu hakkında çok sayıda araştırma yaptı, yorumlar yazdı. Peki İsmail Küçükkaya Çalar Saat'te neden yok? FOX TV'den ayrıldı mı? Neden haber sunmuyor? Ne zaman haber sunmaya başlayacak? Detaylar haberimizde.

 

İsmail Küçükkaya Çalar Saat'te neden yok?

Sabah saatlerinin vazgeçilmez haber programıyla izleyicilerinin karşısına çıkan İsmail Küçükkaya pazartesiden bu yana televizyonda görülmüyor. İsmail Küçükkaya Çalar Saat'te nedenyok, FOX TV'den ayrıldı mı? gibi sorular soruldu. Başarılı gazeteci şu an için izinde.

 

İsmail Küçükkaya Çalar Saat'te ne zaman haber sunmaya başlayacak?

FOX TV'nin Fatih Portakal ile birlikte yıllardır en çok konuşulan haberlerini sunup kanalın reytinglerinde büyük rol oynayan ve hatta kanalın farklı bir projesinde çalışabileceği öne sürülen İsmail Küçükkaya bu hafta izleyicilerinin karşısına çıkmayacak. 27 Ocak Pazartesi'den itibaren haber sunmaya başlayacak.

İsmail Küçükkaya şu an nerede?

Herkes bu sorunun yanıtını merak ederek araştırıyor. Yapılan arama sorgusunun da haddi hesabı yok. İsmail Küçükkaya şu an ailesiyle birlikte Amerika'da. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla son durumundan bilgilendirmeler yapmaya da devam ediyor.

ismail küçükkaya nerede?

FOX YAYIN AKIŞINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.