İsmail Küçükkaya - Fatih Mehmet Maçoğlu FOX TV izle! Sözünü tuttu

İsmail Küçükkaya - Fatih Mehmet Maçoğlu FOX TV izle! Sözünü tuttu
FOX TV'nin başarılı sunucusu İsmail Küçükkaya Çalar Saat'te 31 Mart seçimleri öncesi zaferle ayrılması halinde Tunceli'de yayın yapma sözü verdiği Fatih Mehmet Maçoğlu ile ekranlara çıktı. FOX TV canlı yayın izleyicileri Küçükkaya'ya binlerce mesaj attı.

Çalar Saat 12 Nisan Cuma canlı yayın Tunceli'den gerçekleşti. Tunceli'nin 31 Mart'ta seçilen Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu Çalar Saat'in konuğu oldu. Açıklamaları, faaliyetleri ve üretime verdiği değerle her geçen gün daha fazla kişiye adını duyuran Maçoğlu için Twitter'da #ÜretenTürkiyeİçin etiketi oluşturuldu.

Tunceli'de Munzur Çayı'nın yanındaki bir cafenin terasından yayına başlayan İsmail Küçükkaya, bugünkü bölümle Türkiye'nin de gündemine oturdu. Sosyal medyada da günün trendi olmayı başardı. Yayına atılan mesajlarda Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'na bağış yapmak istendiği dile getirildi.

Twitter'dan yayınladı
FOX TV'de hafta içi her sabah yayınlanan "İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat" programı bugün Tunceli'deydi.Gazeteci İsmail Küçükkaya Tunceli'yi tepeden gören bir noktadan yaptığı yayına "Tunceli'den Dersim'den memleket sevdalılarına merhaba" diyerek başladı. Kişisel Twitter hesabından da yaptığı açıklamada "12.4.2019/ Günlerden Cuma/ Tuncelideyiz. Günaydın Türkiyem. Özel bir yayınla karşınızdayız: #ÜretenTürkiyeİçin" ifadelerine yer verdi.

ismail küçükkaya tunceli

Sözünü tuttu
Gazeteci Küçükkaya; 31 Mart yerel seçimleri öncesi canlı yayında konuk ettiği "Komünist Başkan" Fatih Maçoğlu'na verdiği sözde Tunceli'de seçimi kazanması halinde Tunceli'ye gelerek program yapacağını söylemişti.Maçoğlu'nun seçimi kazanmasının ardından Küçükkaya, 12 gün sonra sözünü tutmuş oldu.

 



Çalar Saat 12 Nisan Cuma FOX TV İzle


Hafta içi her sabah 07.15'te yayınlanan İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat'i FOX TV internet sitesinden ve FOX TV Youtube kanalı üzerinden izleyebilirsiniz.
Demi Rose sosyal medyayı sallıyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.