İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat 1 Ekim Salı Canlı Yayın İzle FOX TV

İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat 1 Ekim Salı Canlı Yayın İzle FOX TV
Türkiye ve dünya gündemini sabahın ilk saatlerinde izleyicilerine aktaran İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat 1 Ekim Salı günü izlenmek isteniyor. Depremle ilgili son gelişmeler canlı yayında değerlendirilecek. İşte dünden bugüne yansıyanlar ve günün manşetleri

FOX Ana Haber siyasetten spora, ekonomiden yaşama pek çok konudaki haberler canlı yayında. Fatih Portakal ile FOX Ana Haber bu akşamki yayınıyla yine dopdolu bir içerik sunacak. Program sunucusu Fatih Portakal da önemli konulara değinmeye devam edecek. Ana haber bültenleri arasında en çok tercih edilenlerin başında gelen ve özellikle de seçim sürecinde önemli bir izlenme oranına sahip olan FOX Ana Haber'in bugünkü yayını da binlerce kişi tarafından seyredilecek. Zaman zaman gündeme gelen, eleştiriler de alan ancak her gün reyting sıralamasında zirveye oynayan Fatih Portakal, günün gelişmelerini değerlendirecek. FOX Ana Haber 1 Ekim 2019 Salı canlı yayın izle linki aşağıda yer alıyor. FOX TV 1 Ekim Salı yayın akışı içerisindeki gelişmeler de burada. 

Sabah Çalar Saat ile karşımıza çıkan FOX TV televizyonunu akşam saatlerinde ise Fatih Portakal ile FOX Ana Haber taşıyor. Önemli izlenme oranlarına sahip olan haber bülteni ele aldığı konularla reyting zirvesine oynayan yayın bugün de dopdolu bir gündemle karşımızda.
 


Çalar Saat 1 Ekim Salı FOX TV İzle


Hafta içi her akşam 19.00'da yayınlanan Fatih Portakal ile FOX Ana Haber'i FOX TV internet sitesinden ve FOX TV Youtube kanalı üzerinden izleyebilirsiniz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum