İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat 13 Kasım Çarşamba Canlı Yayın İzle FOX TV

İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat 13 Kasım Çarşamba Canlı Yayın İzle FOX TV
Türkiye'nin en ünlü habercilerinden biri olan İsmail Küçükkaya yeni güne dopdolu başlamanızı sağlıyor. Dünden bugüne yansıyanlar ve gündemi oluşturan tüm haberler Çalar Saat'te değerlendiriliyor. Porgramı izlemek isteyenler için 13 Kasım Çarşamba full, HD, tek parça ve FOX TV izleme seçenekleri haberimizde.

FOX Ana Haber siyasetten spora, ekonomiden yaşama pek çok konudaki haberler canlı yayında. İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat canlı yayınıyla yine dopdolu bir içerik sunacak. Program sunucusu İsmail Küçükkaya da önemli konulara değinmeye devam edecek. Sabah haber bültenleri arasında en çok tercih edilenlerin başında gelen ve önemli bir izlenme oranına sahip olan Çalar Saat'in bugünkü yayını da binlerce kişi tarafından seyredilecek. Zaman zaman gündeme gelen, eleştiriler de alan ancak her gün reyting sıralamasında zirveye oynayan İsmail Küçükkaya, günün gelişmelerini değerlendirecek. Çalar Saat 13 Kasım 2019 Çarşamba canlı yayın izle linki aşağıda yer alıyor. FOX TV 13 Kasım Çarşamba yayın akışı içerisindeki gelişmeler de burada. 

Sabah Çalar Saat ile karşımıza çıkan FOX TV televizyonunu akşam saatlerinde ise Fatih Portakal ile FOX Ana Haber taşıyor. Önemli izlenme oranlarına sahip olan haber bülteni ele aldığı konularla reyting zirvesine oynayan yayın bugün de dopdolu bir gündemle karşımızda.
 


Çalar Saat 13 Kasım Çarşamba FOX TV İzle


Hafta içi her sabah 07:15'te yayınlanan İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat'i FOX TV internet sitesinden ve FOX TV Youtube kanalı üzerinden izleyebilirsiniz.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum