İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat Kemal Kılıçdaroğlu Canlı Yayın İzle - 16 Mayıs Perşembe

İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat Kemal Kılıçdaroğlu Canlı Yayın İzle - 16 Mayıs Perşembe
Sabah saatlerinin en çok izlenen haber programını sunan İsmail Küçükkaya'nın Çalar Saat'teki konuğu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu. Gündeme dair açıklamalar yapacak olan Kılıçdaroğlu'nun katıldığı yayını haberimizden izleyebilirsiniz.

Türkiye'deki farklı siyasi, sosyal ve birçok konudaki farklılıkları ele alan ve bunu zenginlik olarak değerlendiren Küçükkaya #OrtakPaydamızNedir manşeti ile günün yayınını açtı. Ekranların haber kategorisinde en çok izlenen yayınlarından birini gerçekleştiren İsmail Küçükkaya bu sabah önemli bir ismi daha ağırlıyor. Bugünün konuğu ise CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olacak. İktidara yaptığı çıkışlar, eleştiriler ve yorumlarla gündeme damga vuran Kılıçdaroğlu'nun söylediği her cümle ses getirecek. Ayrıca CHP Lideri'nin hayatına dair bilgiler de haberimizde yer alıyor.  Çalar Saat 16 Mayıs Perşembe canlı yayın izle seçeneği de bu sayfada.

İktidarın yanısıra muhalefete verdiği söz fırsatı ile tanınan FOX TV ve sunucusu İsmail Küçükkaya'nın bugünkü manşet etiketi de merak ediliyor. Her sabah sosyal medyaya da damga vuran Küçükkaya Twitter'da günün en çok konuşulan ismi olmayı da başarıyor. 16 Mayıs'ta Atatürk'ün Samsun'a çıkmasından dolayı Ankara'dan yapılan yayın herkesi duygulandıran anlarla başladı. Ülkedeki gelişmelerin aktarıldığı bültende Kılıçdaroğlu da gündeme dair görüşlerini aktaracak. #OrtakPaydamızNedir etiketi ise şimdiden binlerce yorum aldı ve TT listesine girdi.

Kemal Kılıçdaroğlu saat kaçta Çalar Saat'te olacak?
Cumhuiyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılacağı Çalar Saat yayını 08.00'da başlayacak. Haberimizden canlı olarak izleyebileceğiniz program 09.45-10.00 arasına kadar devam edecek. Bu sayfa üzerinden gerekli bilgilendirmeler yapılmakla birlikte tüm detayları da içerikte bulabileceksiniz. Canlı yayın yapılması halinde web sitemizden izleyebilirsiniz.

Kılıçdaroğlu’nun konuşmasından satır başları şöyle:
Bu akşam Sunay Akının Bakırköy’de sunuşu olacak. Ben de katılacağım. Keyifli bir gece geçireceğiz. 16 Mayıs’ı 19 Mayıs’ı biz milli günleri heyecanla kutluyoruz.

4 Tane oy pusulası veriliyor size. Mühürleri basıp aynı zarfa koyuyorsunuz. seçmen aynı seçmen, sandık aynı sandık. Sonra diyorsunuz ki 3’ünde bir şey yok İBB’yi iptal ediyorum diyorsunuz. İnancı olan aklı olan bir insan bunu söyleyemez. Hiçbir hukuki gerekçe yok yazmadılar. 7 kişi oturup gerekçe yazmıyorlar. Kim onlara talimat verdiyse… Bunu açıklayacaklar mı? Şu gerekçeyle iptal ettik. Akla aykırı , hukuka, vicdana akla aykırı bir uygulama. Bir yanlışlık yaptık diyorsan 39 ilçeyi iptal ediyorum dersin.

Bütün dünyanın merak ettiği şey neye göre iptal?

Belki vicdanı rahatsızdır. Bu kadar da olmaz deyip herhalde reddetmiştir. Ben YSK’ya güvenemiyorum. YSK milletin iradesine darbe yapmıştır.

Kazanacağız. 23 Haziran’da elbette sandıklara sahip çıkacağız. Hiç kimsenin şüphesi olmasın. 23 Haziran’da göreceksiniz çok güzel şeyler olacak.

Bizim uzmanlık alanımız vicdan ahlak ve hukukun üstünlüğüdür. Onların uzmanlık alanı hırsızlık ve çalmaktır.

23 haziran seçim anketi

çalar saat temel karamollaoğlu izle

çalar saat

ismail küçükkaya

EKREM İMAMOĞLU FOX

sibel inceoğlu

necmi yüzbaşıoğlu

necati özkan

ADEM SÖZÜER KİMDİR

osman can

josef sural kimdir

alanyaspor kaza



TURGUT KAZAN



ismail küçükkaya

İSMAİL KÜÇÜKKAYA KİMDİR?

1972 yılında Kütahya Simav’da dünyaya gelen İsmail Küçükkaya, ilk ve orta öğrenimini Kütahya’da gördü.Üniversite öğrenimini ise Gazi Üniversitesi Gazetecilik bölümünde tamamladı.

İsmail Küçükkaya, gazetecilik kariyerine 1991 yılında Hürriyet Gazetesi’nde muhabirlik yaparak başladı. Hürriyet Gazetesi’nde çalıştıktan sonra Sabah ve Star gazetelerinde görev aldı. 2000 yılında Akşam gazetesinde köşe yazarlığı yapmaya başlayan gazeteci, 2003 yılında köşe yazarlığını da sürdürerek SkyTürk TV’de Ankara temsilcisi olarak çalışmaya başladı.

osman sarıgül

2005-2008 senelerinde Akşam Gazetesi’nin Ankara temsilciliği yürüten Küçükkaya, 2008 yılı Kasım ayında Akşam Gazetesi’nin genel yayın yönetmeni oldu. Haziran 2013 tarihinde Gezi Parkı olaylarının ardından görevinden alındı.

2013 yılı Eylül ayında Fox TV’de “Çalar Saat” adlı programı sunmaya başladı.

2008 yılında “Cumhuriyetimizi Dair” ve 2012 yılında “Cumhuriyet’in İlk Yüzyılı” adlı iki kitabın ardından 2019'da da Biraz Cesaret isimli kitabı çıkarmıştır.

kemal kılıçdaroğlu saldırı

ismail küçükkaya tunceli
 

Çalar Saat 16 Mayıs Perşembe FOX TV İzle

Hafta içi her sabah 07.15'te yayınlanan İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat'i FOX TV internet sitesinden ve FOX TV Youtube kanalı üzerinden izleyebilirsiniz.

 


Kemal Kılıçdaroğlu kimdir?


Tunceli'nin Nazımiye ilçesinde doğan Kemal Kılıçdaroğlu, ilk ve ortaöğrenimini Erciş, Tunceli, Genç, Elazığ gibi Anadolu'nun çeşitli yerlerinde yaptı. Yükseköğrenimini yapmak için girdiği Ankara İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi'nden (şimdiki adıyla Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi) 1971'de mezun oldu.

Lisans öğrenimini tamamladığı 1971 yılında, girdiği hesap uzman yardımcılığı sınavının ardından Maliye Bakanlığı'nda göreve başladı. Daha sonra hesap uzmanı olan Kılıçdaroğlu, bir yıl Fransa'da kaldı. Hesap uzmanlığını 1983'e kadar sürdürdü ve aynı yıl Gelirler Genel Müdürlüğü'ne atandı. Burada önce daire başkanı olarak görev aldı, daha sonra aynı kurumun genel müdür yardımcılığını yaptı. 

Kemal Kılıçdaroğlu 1991 yılında Bağ-Kur'a atandı. Burada genel müdürlük yapan Kılıçdaroğlu, 1992 yılında da Sosyal Sigortalar Kurumu Genel Müdürlüğü'ne geçti. Daha sonra kısa bir süre Türkiye Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda müsteşar yardımcısı olarak görev yaptı. 1994 yılında Ekonomik Trend dergisi tarafından "Yılın Bürokratı" seçildi. Kemal Kılıçdaroğlu, 1999'un Ocak ayında kendi isteğiyle Sosyal Sigortalar Kurumu Genel Müdürlüğü'nden emekli oldu. 

Sekizinci Beş Yıllık Kalkınma Planı çalışmalarında Kayıtdışı Ekonomi Özel İhtisas Komisyonu'na başkanlık eden Kılıçdaroğlu, Hacettepe Üniversitesi'nde de bir süre ders verdi. Daha sonra Türkiye İş Bankası'nda yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptı. 

11 Ocak 1999'da SSK Genel Müdürlüğü'nden ayrılan Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Demokratik Sol Parti'den 18 Nisan 1999'daki genel ya da yerel seçimlerde aday olmak için istifa ettiği dönemin gazetelerinde belirtildi. 18 Nisan 1999 genel ve yerel seçimlerinde aday gösterilmedi. 

Türkiye Büyük Millet Meclisi 22. dönem için yapılan 3 Kasım 2002 Milletvekili Genel Seçimleri'yle Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul milletvekili olarak Meclis'e girdi.22 Temmuz 2007 Milletvekili Genel Seçimleri'nde de İstanbul'dan 23. dönem milletvekili seçildi. 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan İstanbul'a kadar adalet talebiyle yürüdü. Kılıçdaroğlu yürüyüş kararını, Berberoğlu'na yirmi beş yıl hapis cezası ve tutuklama kararı verilmesi sonrasında aldı. Yürüyüş, 15 Haziran 2017'de Ankara'da Güven Park'ta başlamış ve 9 Temmuz 2017'de Maltepe'de sonlandırılmıştır. 420 kilometrelik yolu 25 günde yürüyen Kılıçdaroğlu, yürüyüşün sonunda Maltepe'de bir miting de düzenledi. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.