İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat Turan Hançerli Canlı Yayın İzle - 17 Mayıs Cuma

İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat Turan Hançerli Canlı Yayın İzle - 17 Mayıs Cuma
Türkiye'nin en önemli haber programlarından biri olan Çalar Saat'in bu sabahki konuğu Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli. İsmail Küçükkaya'nın yayınında açıklamalar yapacak olan Hançerli ilgiyle izlenecek. İşte canlı yayına dair bilgiler...

Haftanın son Çalar Saat'ini sunan İsmail Küçükkaya 19 Mayıs'ın 100. yılında #YüzüncüYılında manşetiyle yayın yapıyor. Bu önemli ve anlamlı tarihi yaşatmak ve izleyicilerine aktarmak adına çabalayan başarılı sunucu konuğunu da açıkladı. Bugün yayında Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli yer alacak. Küçükkaya'nın açıklamasının ardından herkes Av. Turan Hançerli kimdir? Kaç yaşında, nereli ve kariyeri nedir? gibi sorular sormaya başladı. Bu detaylar da haberimizde yer laıyor.

Turan Hançerli saat kaçta Çalar Saat'te olacak?
Avcılar Belediye Başkanı Av. Turan Hançerli'nin katılacağı Çalar Saat yayını 08.15'te başlayacak. Haberimizden canlı olarak izleyebileceğiniz program 09.45-10.00 arasına kadar devam edecek gibi görünüyor.. Bu sayfa üzerinden gerekli bilgilendirmeler yapılmakla birlikte tüm detayları da içerikte bulabileceksiniz. Canlı yayın yapılması halinde web sitemizden izleyebilirsiniz.
 

23 haziran seçim anketi



çalar saat temel karamollaoğlu izle

çalar saat

ismail küçükkaya

EKREM İMAMOĞLU FOX

sibel inceoğlu

necmi yüzbaşıoğlu

necati özkan

ADEM SÖZÜER KİMDİR

osman can

josef sural kimdir

alanyaspor kaza



TURGUT KAZAN



ismail küçükkaya

İSMAİL KÜÇÜKKAYA KİMDİR?

1972 yılında Kütahya Simav’da dünyaya gelen İsmail Küçükkaya, ilk ve orta öğrenimini Kütahya’da gördü.Üniversite öğrenimini ise Gazi Üniversitesi Gazetecilik bölümünde tamamladı.

İsmail Küçükkaya, gazetecilik kariyerine 1991 yılında Hürriyet Gazetesi’nde muhabirlik yaparak başladı. Hürriyet Gazetesi’nde çalıştıktan sonra Sabah ve Star gazetelerinde görev aldı. 2000 yılında Akşam gazetesinde köşe yazarlığı yapmaya başlayan gazeteci, 2003 yılında köşe yazarlığını da sürdürerek SkyTürk TV’de Ankara temsilcisi olarak çalışmaya başladı.

osman sarıgül

2005-2008 senelerinde Akşam Gazetesi’nin Ankara temsilciliği yürüten Küçükkaya, 2008 yılı Kasım ayında Akşam Gazetesi’nin genel yayın yönetmeni oldu. Haziran 2013 tarihinde Gezi Parkı olaylarının ardından görevinden alındı.

2013 yılı Eylül ayında Fox TV’de “Çalar Saat” adlı programı sunmaya başladı.

2008 yılında “Cumhuriyetimizi Dair” ve 2012 yılında “Cumhuriyet’in İlk Yüzyılı” adlı iki kitabın ardından 2019'da da Biraz Cesaret isimli kitabı çıkarmıştır.

kemal kılıçdaroğlu saldırı

ismail küçükkaya tunceli

Turan Hançerli kimdir?

1975 yılında Tokat’ta doğdu. 1999 yılı İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Lisans ve 2011 yılı Bilgi Üniversitesi Ekonomi Hukuku Yüksek Lisans derecesini aldı. Marka ve Patent vekili olup, aktif olarak avukatlık yapmaktadır.  1993 yılında kaza geçirdi ve %95 oranında engelli kaldı ve iki kol protezi kullanmaktadır.  İngilizce ve orta seviyede Almanca bilir. Evli, Deniz HANÇERLİ’nin eşi, Asya ve Neşe‘nin babasıdır.  Türkiye’nin 65 noktasında şubesi bulunan ve kamu yararına çalışan Türkiye Sakatlar Derneği’nin Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürütmektedir. Ayrıca, Engellilerin Çatı Örgütü olan Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Hukuk’tan sorumlu Genel Sekreterlik görevini seçildi. 

Denge ve Denetleme Ağı Kuruluşu, Yürütmesi ve Temsilinde aktif rol üstlendi. Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde Ağın yürüttüğü “Seçimin Şeffaflığı” kampanyasının oluşumunda ve yürütülmesinde aktif görev aldı ve kampanyanın süreç ve sonuçlarını uluslararası gazetelere lanse etti. Birleşmiş Milletler Ekonomik Sosyal ve Kültürel Haklar Sözleşmesi kapsamında engelli sivil toplum örgütleri olarak “Gölge Rapor” hazırlanmasında görev aldı ve bu raporla ilgili İsviçre BM nezdinde farkındalık/lobi faaliyetlerinde bulundu. 

Engelli Hakları, Ayrımcılık ve Örgütlenme konularında 150’yi aşkın seminer ve panel konuşması yaptı. Ayrıca engelliler ve engelli dernekleri adına Danıştay ve yerel mahkemeler nezdinde gönüllü olarak onlarca dava takip etti.  Başta, 85.000 engelli ve yaşlıyı icra ve davalardan kurtaran 18.01.2017 tarih ve 6770 sayılı yasanın 6. Maddesinin yasalaşmasında aktif rol oynadı. Ayrıca, birçok yasa değişikliğiyle ilgili TBMM ve Parti Grupları nezdinde savunuculuk faaliyetlerinde bulundu. 

Türkiye ENGELLİ hareketinin ortaklaşması ve hak temelli çalışmalar yapmaları teşvik etti. Engellilerin defalarca yurt genelinde ortak basın açıklamaları ve toplantılar yapmasını sağladı.  Türkiye Sakatlar Derneği başta olmak üzere Federasyon ve Konfederasyon adına TBMM nezdinde görüşülen yasalarla ilgili görüş, öneri ve yasa tasarısı teklifi hazırladı. 

Avrupa’da İngiltere, Almanya, Belçika, İsviçre, Hollanda Bulgaristan ve Yunanistan’da bulunup, engelli hakları alanında gözlem yapma fırsatı buldu ve birçok çalışmada aktif olarak görev aldı. ABD’de 2016 Başkanlık Seçimleri öncesinde Demokrat Parti aday adayı Bernie SANDERS’in kampanyasını ve seçimleri 2 hafta takip etti.  2012-2013 yıllarında Cumhuriyet Halk Partisi Avcılar İlçesi İnsan Hakları Komisyonu Başkanlığı yaptı. 

2014 Yerel Seçimleri’nde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Avcılar Belediye Meclis Üyesi seçildi. Bununla birlikte Hukuk Komisyonu, Engelliler ve Çevre Komisyonları başkanlığı yaptı. CHP 35 ve 36. Olağan Kurultaylarında Parti Meclisi Üyesi seçildi. Sosyal politikalardan sorumlu Genel Başkan Yardımcılarının yardımcılığını yaptı. 2014 Yerel, 2014 Cumhurbaşkanlığı, 2015 Genel ve 2017 Anayasa Referandum unda Engelli ve Yaşlıların sandığa ulaştırılması kampanyalarını yürüttü. Emek Bürolarının Tüzüğünü revize etti. Ana Kademe, Gençlik Kolları ve Kadın Kollarının birlikte yürüteceği DAYANIŞMA isimli bir çalışma programı hazırladı ve örgütlenmesi için faaliyet yürüttü, bu çalışma programını hayata geçirmeye çalışmaktadır.  24 Haziran 2018 genel seçimlerinde CHP 3.bölge İstanbul milletvekili adayıdır. 31 Mart yerel seçimlerinde Avcılar Belediye Başkanı seçildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.